ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Νέα αρχή για Πελεκούδα

Νέα αρχή για Πελεκούδα

Τα πρώτα του βήματα στην προπονητική ξεκινά ο Παναγιώτης Πελεκούδας, ο οποίος στα 32 του χρόνια σταματά ως παίκτης και δοκιμάζει την… τύχη του στους πάγκους ως προπονητής αναλαμβάνοντας υπεύθυνος αναπτυξιακών τμημάτων του ΑΟ Μαρκοπούλου.

Μετά από μια πλούσια καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις, ο πρώην διεθνής και  πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, μηδενίζει το…κοντέρ και ξεκινά από την αρχή το μέτρημα στα γήπεδα του βόλεϊ από διαφορετικό πόστο.

Αυτή τη φορά από την πλευρά του προπονητή και μάλιστα στις μικρές ηλικίες. Ο Παναγιώτης Πελεκούδας αναλαμβάνει τις ακαδημίες του Μαρκόπουλου και στις πρώτες του δηλώσεις ο 32χρονος Πατρινός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βάλω ένα λιθαράκι για το ελληνικό βόλεϊ διδάσκοντας παιδιά που θέλουν να μάθουν το άθλημα, σε έναν σύλλογο που έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη αθλητριών και αθλητών» δήλωσε ο «Πέλε» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην συνεργασία του με το Μαρκόπουλο τονίζοντας «Θεωρώ πως ο ΑΟΜ έχει την τεχνογνωσία από τα επιτυχημένα τμήματα των κοριτσιών και είμαι πολύ χαρούμενος που μια ομάδα επενδύει στα αγοράκια».

Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου καλωσορίζει στην μεγάλη του οικογένεια τον Παναγιώτη Πελεκούδα! Ο 32χρονος (1989) αθλητής από την Πάτρα, μετρά περισσότερες από 60 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος ενώ έχει αγωνιστεί στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας αλλά και στην Ιταλία.

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας είναι πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Α.Π) και στον ΑΟΜ θα πραγματοποιήσει τα πρώτα προπονητικά του βήματα, ξεκινώντας από τα Αναπτυξιακά Τμήματα και τις Ακαδημίες του Συλλόγου, και δη το νεοσύστατο τμήμα των αγοριών τζούνιορ!