BEACH VOLLEY

Νέα αρχή στο Κανκούν για Αρβανίτη/Καραγκούνη

Νέα αρχή στο Κανκούν για Αρβανίτη/Καραγκούνη

Η αντίστροφη μέτρηση για την συμμετοχή της Βίκυ Αρβανίτη και Πένυς Καραγκούνη στο δεύτερο 4άστερο τουρνουά της FIVB στο Κανκούν του Μεξικό ξεκίνησε καθώς θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του κυρίως ταμπλό.

Να δώσουν συνέχεια στις εμφανίσεις τους στο Κανκούν θέλουν Αρβανίτη/Καραγκούνη. Μετά την 9η θέση στο πρώτο τουρνουά, το δίδυμο της νθνική μας ομάδας θα προσπαθήσει να έχει επίσης μια καλή πορεία και στο δεύτερο τουρνουά. Βασικός στόχος είναι η πρόκριση στους αγώνες του κυρίως ταμπλό καθώς η πορεία της Αρβανίτη/Καραγκούνη ξεκινά από τα προκριματικά της Πέμπτης.

Εκεί όπου το βράδυ (22:00) οι Ελληνίδες θα αντιμετωπίσουν τις Μεξικάνες Παουλέτ Κρουζ και Ντάνα Κορτές Σάντσες, οι οποίες στο πρώτο τουρνουά είχαν αποκλειστεί στα προκριματικά.

Αρβανίτη : «Ένεση αυτοπεποίθησης για τη συνέχεια το Μεξικό»

Αναφερόμενη στην αγωνιστική δράση της Εθνικής μας ομάδας στο Μεξικό η Βύκη Αρβανίτη δήλωσε «Το πρώτο τουρνουά που δώσαμε ήταν πάρα πολύ καλό, το οποίο λειτούργησε ως βάση για να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό και τον καλό μας εαυτό. Ήταν μία ένεση αυτοπεποίθησης για την συνέχεια εδώ στο Μεξικό. Έχουμε δώσει ήδη έξι παιχνίδια, έχουμε τα συμπεράσματά που χρειαζόμαστε, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα πιο βελτιωμένες στη συνέχεια».

Καραγκούνη : «Μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις απαιτήσεις κάθε τουρνουά»

Από την πλευρά της η Πένυ Καραγκούνη εμφανώς ικανοποιημένη από τις μέχρι τώρα παρουσία τους στο Μεξικό τόνισε «Το αποτέλεσμα από το πρώτο τουρνουά στο Μεξικό για εμάς είναι μόνο θετικό, δεδομένου ότι ο στόχος μας ήταν αρχικά η πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Η προετοιμασία για να έρθουμε στο Κανκούν ήταν η καλύτερη δυνατή, δίνοντας φιλικούς αγώνες με αντιπάλους τους προπονητές μας Θανάση Πανούσο και Φερνάντο Μπιλλήρη. Φαινόταν όμως ότι μας έλειπε η επαφή με αντίπαλη γυναικεία ομάδα. Νιώθουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις απαιτήσεις τις εκάστοτε διοργάνωσης και αυτό θα κάνουμε και στην επόμενη που ακολουθεί. Ευχαριστούμε για τα μηνύματα που δεχόμαστε και ευχαριστούμε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και ιδιαίτερα τον Σπύρο Καπράλο που στηρίζει από την αρχή την προσπάθειά μας».