CHAMPIONS LEAGUE

Νέα πρόσωπα αλλά υψηλοί στόχοι

Νέα πρόσωπα αλλά υψηλοί στόχοι

Η γερμανική Φριντρισχάφεν ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της κόντρα στην Ποζολγίνιτσα στην ZF Arena (19/11, 20.00 τοπική ώρα)

Πριν από την αναμέτρηση, η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έκανε ένα μίνι αφιέρωμα για τη Φριντρισχάφεν, ορμώμενη από την παρουσίαση του τμήματος. Οι στόχοι της γερμανικής ομάδας δεν αλλάζουν, όσο κι αν τα πρόσωπα έχουν αλλάξει φέτος. Έτσι οι εγχώριοι τίτλοι είναι πρώτος στόχος, όπως και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ σε έναν όμιλο όπου μαζί με τον Ολυμπιακό θα «κονταροχτυπηθούν»!

Επτά νέοι παίκτες με τον δικό μας γνώριμο Σιμόν Τίσερ, να είναι ο μαέστρος της ομάδας του Στέλιαν Μοκουλέσκου «Ο Τίσερ έχει την εμπειρία και μπορεί να ηγηθεί των νεότερων μελών της ομάδας. Είναι ώριμος και παράλληλα μπορούμε να επικεντρωθούμε στους νεαρότερους παίκτες που υπογράψαμε για τις άλλες θέσεις».

Ο Μοκουλέσκου –ακλόνητος από τη θέση του κόουτς- έχει στη φετινή ομάδα τον παγκόσμιο πρωταθλητή του μπιτς βόλεϊ U19, Μόριτζ Ρέιτζερ, «είναι εκ των πιο υποσχόμενων Γερμανών επιθετικών», όπως και το διαγώνιο Μικαλ Φίνγκερ, που σύμφωνα με τον κόουτς: « τα φυσικά και αθλητικά του προσόντα είναι πέραν του φυσιολογικού αλλά χρειάζεται να δουλειά στην τεχνική». Επίσης, στις νέες αφίξεις είναι ο Μάαρτεν βαν Γκάρντερεν και δυο κεντρικοί, ο Νικ Βόγκελ, που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό πρόπερσι και ο Μαξιμιλιάνο Γκάνα. Τέλος, ο Ρουμάνος διαγώνιος Άντριαν Γκονταρίου «μπορεί να παίξει τη γρήγορη μπάλα και να βρίσκεται με τον Τίσερ», σχολίασε ο Μοκουλέσκου