Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νέα βόμβα Πορφύρα με Μεταξά

Νέα βόμβα Πορφύρα με Μεταξά

Στον Πορφύρα θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο η Ναταλία Μεταξά, με την 27χρονη Θεσσαλονικιά κεντρική να δίνει τα «χέρια» με την διοίκηση των «ροσονέρι» που ανακοίνωσε την απόκτησή της κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο μέχρι τώρα μεταγραφικό παζάρι της Volleyleague…

Την δημιουργία μια ισχυρής ομάδας που θα είναι ανταγωνιστική και θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις τη νέα χρονιά στην Volleyleague γυναικών χτίζει σταθερά η διοίκηση του Πορφύρα.

Μετά την απόκτηση της Γιοβάνη και την ανανέωση της Άννας Φωτεινού, ο Πορφύρας ανακοίνωσε την μεταγραφή της Ναταλίας Μεταξά.

Η 27χρονη κεντρική έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της από τον Επίκουρο Πολίχνης και έχοντας αγωνιστεί σε Μακεδόνες Αξιού, Παναθηναϊκό, Σαντορίνη, Πανναξιακό και Άρη, τη νέα χρονιά θα φορά την φανέλα του Πορφύρα, με την ίδια να δηλώνει «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε ένα τόσο υγιές σωματείο. Ο Πορφύρας έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα με ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι η φετινή χρoνιά να είναι, αν όχι καλύτερη, αντάξια της περσινης! Είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι μέλος της ομάδας, που φέτος κάνει και το ντεμπούτο της στην Ευρώπη! Εύχομαι μια καλή χρόνια, με υγεία!»

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Η 27χρονη ( γεννημένη στις 8 Ιουνίου 1992 ) κεντρική Ναταλία Μεταξά, απέδειξε ότι ήθελε να έλθει στον Πορφύρα, ο Πορφύρας κινήθηκε μεθοδικά ώστε να την εντάξει στο δυναμικό του και οι φίλαθλοι της ομάδας μας Βλάσσης Μενούνος ( ιδιοκτήτης του καφέ-μεζεδοπωλείου ΄΄Λιοντάρι του Πειραιά΄΄, δίπλα στο Σαλπέας ) και Δήμος Κουτσονικολής, βοήθησαν έμπρακτα και καθοριστικά, ώστε να υλοποιηθεί αυτή η μεταγραφή.

Ετσι, η Θεσσαλονικιά αθλήτρια συμφώνησε με τον Πορφύρα και στη νέα σεζόν θα ενισχύσει την ομάδα μας.

Από το 2009 έως το 2014, η Ναταλία αγωνίσθηκε στον Επίκουρο Πολίχνης και τους Μακεδόνες Αξιού ( συμπαίκτρια με την Μαριαλένα Δραγουμάνου για μία 3ετία ) και ακολούθως έπαιξε σε Παναθηναϊκό, Θήρα, Πανναξιακό και Αρη.