PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νέο «αίμα» στο City

Νέο «αίμα» στο City
Στην γυναικεία ομάδα και την Preleague θα αγωνίζονται φέτος η Καλλιόπη Ανδρέολα και Όλγα Δρέμπελα καθώς η διοίκηση του Αιγάλεω επενδύοντας στις ακαδημιές του ανακοίνωσε την προώθηση των δύο νεαρών κοριτσιών στην πρώτη ομάδα…
Δύο ακόμη αθλήτριες προερχόμενες από τις ακαδημίες του φρόντισε να προωθήσει το Αιγάλεω που συνεχίζει την παράδοση στα αναπτυξιακά κλιμάκια. Καλλιόπη Ανδρέολα και Όλγα Δρέμπελα πήραν το… “πράσινο” φως από την Αγγελική Αντωνιάδη και απο τη νέα σεζόν θα αποτελούν μέλη της γυναικείας ομάδας.
Τόσο η 16χρονη Ανδρέολα, όσο και η 14χρονη Δρέμπερα αγωνίζονται στην θέση της πασαδόρου και είναι διεθνείς στις μικρές Εθνικές ομάδες. Η Ανδρεόλα αναφερόμενη στην πρόκλιση της καριέρα της τόνισε ”Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονια θα είμαι κοντά στην οικογένεια του Αιγάλεω. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και ευχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς”, ενώ από την πλευρά της η Δρέμπελα συμπλήρωσε ”Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα συμμετέχω στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Μέσα από αυτήν την ομάδα από την οποία ξεκίνησα,έμαθα και αγάπησα το βόλει. Εύχομαι φέτος να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα αλλά και την coach μου Αγγελική Αντωνιάδου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει”
Η ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω
Η Καλλιόπη Ανδρέολα πασαδορος γεννημένη το 2005 και η Όλγα Δρεμπελα πασαδορος γεννημένη το 2007 θα μοιραστουν την δυσκολη και συνάμα απαιτητική θέση της πασαδορου στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας που αγωνίζεται στην Εθνική κατηγορία της Pre league.
Η coach Αγγελική Αντωνιάδη δίνει την ευκαιρία στις Αιγαλιωτισσες μικρές αθλήτριες να κάνουν το μεγάλο βήμα και να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους. Η Καλλιόπη και η Όλγα ξεκίνησαν από το τμήμα Mινι και με σκληρή δουλειά και πολυ αγαπη κατάφεραν να φτάσουν τόσο ψηλά.
Υπενθυμίζουμε ότι η Καλλιόπη και η Όλγα εχουν επιλεχθεί από τους ομοσπονδιακόυς προπονητές για τις Εθνικές ομάδες. Η Όλγα Δρεμπελα αυτή τη στιγμή της ανακοίνωσης προπονείται στο Μουζάκι Καρδίτσας με την Εθνική Παγκορασίδων.
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...