DARK ROOM

Νίκες άκρως οικογενειακές

Νίκες άκρως οικογενειακές

Ημέρες άκρως οικογενειακές απολαμβάνει ο Ντίμα Φιλίπποφ καθώς η έλευση του πατέρα του Γιούρι στον Πειραιά έχει κάνει τον νεαρό πασαδόρο πανευτυχή και να απολαμβάνει  κάθε στιγμή…

Όταν έχεις μπει από μικρός στον αθλητισμό και δη στον… πρωταθλητισμό οι οικογενειακές στιγμές είναι περιορισμένες στο ελάχιστο.

Ο Ντίμα Φιλίπποφ έχοντας ξεκινήσει από μικρός την … οδύσσεια του πρωταθλητισμού και με τον πατέρα του Γιούρι  προπονητή, οι… “επαγγελματικοί” τους δρόμοι ήταν από νωρίς αντίθετοι.

Ωστόσο η παρουσία του Γιούρι Φιλίπποφ στην Ελλάδα έδωσε την ευκαιρία στον  νεαρό πασαδόρο να καλύψει αρκετές χαμένες στιγμές.

juri-dima-2015

Μετά τις….χαλαρές στιγμές στο Μικρολίμανο, πατέρας και γιος βρέθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον και το γήπεδο του Ρέντη με τον Γιούρι να βλέπει περήφανος τον Ντίμα να αγωνίζεται κόντρα στην Παναχαϊκή και να σφραγίζει την πρόκρισή του στο Final 4 του League Cup.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιούρι  Φιλίπποφ έχοντας κατέβει στο γήπεδο δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια για τον γιό Ντίμα και την απόδοση που είχε.

Μοναδική στιγμή όπως εκμυστηρεύτηκε στο Volleyplanet ο Ντίμα…

“Όσο έπαιζα στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα 4 χρόνια δεν έχει έρθει ποτέ. Ήταν η πρώτη φορά σήμερα. Ήταν γούρικος και μακάρι να έρθει και η μητέρα μου και ο πατέρας μου να με βλέπουν συχνά  τα παιχνίδια μου. Σίγουρα ήθελα να κερδίσουμε για να του δείξω πως παίζουμε καλά, είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε και του αφιερώνω αυτή τη νίκη” τόνισε μετά την πρόκριση ο Φιλίπποφ.

Όσο για τα… επινίκια της πρόκρισης; Πατέρας και γιος βρέθηκαν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης προκειμένου να απολαύσουν μαζί το ποδοσφαιρικό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, με το τελικό 4-0 να τους αποζημιώνει στο απόλυτο.

dima-juri-karaiskakis-2015

Απο την κοινή τους παρουσία δεν θα μπορούσε να απουσίαζε η Selfie… Εξάλλου για κάτι τέτοιες στιγμές είναι “φτιαγμένες” οι…. οικογενειακές φωτογραφίες.

Για ευτυχισμένες και χαρούμενες οικογενειακές στιγμές….