BEACH VOLLEY

Νίκη-πρόκριση από Αρβανίτη/Καραγκούνη στη Σμύρνη

Νίκη-πρόκριση από Αρβανίτη/Καραγκούνη στη Σμύρνη

Ραντεβού στην τελική φάση του Continental Cup έκλεισαν για την Εθνική μας ομάδα Αρβανίτη/Καραγκούνη. Το δίδυμο της Εθνικής μας ομάδας στο τελευταίο αγώνα της ημέρας στο τουρνουά της Σμύρνης επικράτησε 2-0 των Βόιτατσικ/Κοτσιόλεκ απο την Πολωνία, προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης και παράλληλα εξασφάλισε την παρουσία της χώρας μας στα τελικά της Χάγης (23-26 Ιουνοίου).

Με 2-1 νίκες επί της Πολωνίας η Εθνική μας ομάδα φρόντισε να εξασφαλίσει την πρόκριση της στα τελικα του Continental Cup και να κρατήσει ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο αφού ο νικητής του τουρνά της Χάγης θα πάρει το εισιτήριο προς την Ιαπωνία.

Στα παιχνίδια της Σμύρνης οι Βόιτατσικ/Κοτσιόλεκ δεν κατάφεραν να σταθούν εμπόδιο στις Αρβανίτη/Καραγκούνη που με το 21-16 και 21-18 πήραν τη νίκη σε 37 λεπτά και συνεχίζουν στη διοργάνωση και τα ημιτελικά της Παρασκευής.

Στο πρώτο σετ υπήρχε μάχη πόντο με πόντο μέχρι το 15-14 που έγινε 17-14 και το 19-16, 21-16 για να τελειώσει το πρώτο σετ. Στο δεύτερο η πολωνική ομάδα προηγήθηκε με 7-5, αλλά η απάντηση ήρθε γρήγορα με την Ελλάδα να προηγείται 10-8 και το ματς να είναι ντέρμπι μέχρι το 17-16. Εκεί Βίκυ και Πένυ έτρεξαν ένα σερί 3-0 (20-17) «καθαρίζοντας» τη νίκη και την πρόκριση που ήρθε με το τελικό 21-18 με χαμένο σερβίς της Κοτσιόλεκ.

Έτσι αύριο τόσο οι Αρβανίτη/Καραγκούνη, όσο και η Μαναβή/Κλέπκου περιμένουν τις αντιπάλους τους που θα προκύψουν απο τις σημερινές διασταυρώσεις.