Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Nικολάκης: «Να μην υποτιμήσουμε τον Ηρακλή»

Nικολάκης:  «Να μην υποτιμήσουμε τον Ηρακλή»

Mε στόχο την πέμπτη σερί κούπα αναχωρεί την Παρασκευή το πρωί για το Αγρίνιο, η αποστολή του Ολυμπιακού. Το κλίμα στις περυσινές νταμπλούχες είναι εξαιρετικό κ άπαντες ανυπομονούν να ριχτούν στις μάχες του φάιναλ φορ.

Πρώτο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό είναι η ομάδα-έκπληξη του Ηρακλή Κηφισιάς. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Γιάννης Νικολάκης λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης, ζήτησε από τις αθλήτριες σοβαρότητα, ωριμότητα και να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση την ομάδα της Κηφισιάς επειδή ανήκει στην Α2.

Χαρακτηριστικά ο Πολυνίκης τεχνικός υποστήριξε: « Προσοχή στην Κηφισιά. Μπορεί να είναι μια κατηγορία παρακάτω από μας κ δεν έχει να χάσει τίποτα. ‘Αλλωστε η φετινή της πορεία στο κύπελλο κ η πρόκριση της στο φάιναλ φορ έδειξε ‘ότι όποιος την υποτίμησε έπαθε «ζημιά». Θέλω απόλυτη σοβαρότητα κ συγκέντρωση απ΄ όλες.»

Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στον δεύτερο ημιτελικό του Σαββάτου που θα ξεκινήσει στις 20.00 κ θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...