CHAMPIONS LEAGUE

«Νίλσον, ο Ιμπραίμοβιτς του βόλεϊ»!

«Νίλσον, ο Ιμπραίμοβιτς του βόλεϊ»!

Κολακευτικο σχόλιο για τον Μάρκους Νίλσον έκανε ο πασαδόρος της Νόλικο Μασέικ, Ντάρσταν Λούστακ, ο οποίος όμως αποκάλυψε ότι κάτι έχει κι εκείνος από τον μεγάλο σουπερ σταρ του ποδοσφαίρου!

Ο Σουηδός πασαδόρος Ντάρνταν Λούστακ της Νόλικο Μασέικ -λίγο πριν τη δύσκολη αποστολή και τηναναμέτρηση με την Περούτζια (17/12) για τον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ- αποκάλυψε αρχικά σε συνέντευξή του το λόγο που φωνάζουν τον ίδιο στη Σουηδία ως τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς του βόλεϊ.

Ο 22χρονος πασαδόρος, κάποιες φορές ακούγεται υπερβολικά σίγουρος αλλά «αυτό είναι το στυλ μου», παραδέχεται. «Στη Σουηδία με φωνάζουν ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς του βόλεϊ γιατί μερικές φορές είμαι ολίγον σαρκαστικός, όπως είναι κι αυτός».

Για να συνεχίζει μιλώντας για τον πραγματικό Ζλάταν του βόλεϊ της Σουηδίας: «Ωστόσο, σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι και τις δεξιότητες, ο Μάρκους Νίλσον είναι ο πραγματικός Σουηδός Ζλάταν του βόλεϊ».

Αν και δεν χρειάζεται συστάσεις, ο Σουηδός διαγώνιος αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τα χρώματα του Πανελληνίου (2003-2005) ενώ λατρεύτηκε από τους φιλάθλους του Ηρακλή (2006-2009), όταν ο γηραιός πρωταγωνιστούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη.