ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νοκ άουτ σε Κυψέλη και Αργυρούπολη

Νοκ άουτ σε Κυψέλη και Αργυρούπολη

Με δυο νοκ άουτ αναμετρήσεις συνεχίζεται την Τετάρτη (11/2, 20.00) η Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στο κλειστό της Κυψέλης να ξεχωρίζει!

19.45, ΑΟΝ Αργυρούπολης – Ολυμπιακός ΣΦΠ (Οικονόμου Μ. – Δαλέκου)

Ξεκινώντας χρονικά από την πρώτη αναμέτρηση στην Αργυρούπολη, η τοπική ομάδα (3η στον β’ όμιλο της Β’ Εθνικής Γυναικών) υποδέχεται τον πρωτοπόρο της Α1 Ολυμπιακό σε μια αναμέτρηση όπου οι “ερυθρόλευκες” είναι το απόλυτο φαβορί.

Η νεανική ομάδα του ΑΟΝΑ έφτασε μέχρι τους ‘16’ του θεσμού κι όπως παραδέχθηκε ο τεχνικός της Βασίλης Αρναούτης: «Προφανώς για εμάς είναι μια πραγματική γιορτή. Είναι μεγάλη ευτυχία που θα βρεθούμε στο ίδιο γήπεδο με αθλήτριες πρότυπα για τα δικά μας παιδιά. Είναι μια επιβράβευση της πορείας της ομάδας και της συμμετοχής της στο Κύπελλο. Δεν υπάρχει κανένα άγχος και είναι μια πραγματική γιορτή…».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης σημείωσε: «Πρόκειται για ένα ματς το οποίο είναι νοκ άουτ και είναι σημαντικό τέτοιου είδους παιχνίδια να τα βλέπεις σοβαρά γιατί δεν χωράνε λάθη. Με αυτή τη λογική πρέπει να αντιμετωπίζεις αυτό τον θεσμό που απαιτεί ένα βαθμό επιπλέον σοβαρότητας . Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την ομάδα της Αργυρούπολης η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια. Και επειδή προερχόμαστε από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει προσοχή και συγκέντρωση».

 20.00 (ΝΕΡΙΤ Plus), Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (Τσίτσικας – Μαρκάτης, Τσιντομηνάς)

Ωστόσο, το ντέρμπι της Γ΄φάσης θα παιχτεί στην Κυψέλη, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ και το “εισιτήριο” της επόμενης φάσης είναι μόνο για έναν!

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού προβλήματα δεν υπάρχουν και μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, άπαντες έχουν γυρίσει σελίδα και οι “πράσινες” θέλουν να βρουν και πάλι τον καλό εαυτό -αυτόν του πρώτου γύρου- σε Κύπελλο αλλά και στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του Τριφυλλιού, Γιώργος Ρούσης ανέφερε: «Θέλουμε να συνέλθουμε από την εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου. Σίγουρα είναι δύσκολο το παιχνίδι αλλά πρέπει να ανασυνταχθούμε να παίξουμε με συγκέντρωση ώστε να έρθει η πρόκριση».

Από την άλλη στην ΑΕΚ ο Μανώλης Ρουμελιώτης δεν υπολογίζει στην Λαγουδάκη με τον τεχνικό της Ένωσης να τονίζει: «Θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Είμαστε έτοιμοι και με εξαίρεση τη Λαγουδάκη μετά από καιρό είμαστε χωρίς προβλήματα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα παίξουμε με μαχητικότητα και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση».