Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Ντάλτον στη Νάξο

Η Ντάλτον στη Νάξο

Με την συμμετοχή της Shelby Dalton συνεχίζονται πλέον οι προπονήσεις του Πανναξιακού καθώς η αμερικανίδα διαγώνιος ενσωματώθηκε την Τρίτη με τις υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας, ενώ η Καναδή Alissa Coulter αναμένεται τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου. Ανακοινώθηκαν τα φιλικά με Κόρινθο και Αιγάλεω.

Η Shelby Dalton βρίσκεται ήδη στη Νάξο προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα και ο Κώστας Παπαδόπουλος πλέον έχει μοναδική απούσα την Καναδή Alissa Coulter.

Οι προπονήσεις των «κυανοκίτρινων» συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς την στιγμή που ο Θεσσαλονικιός τεχνικός κλείδωσε την συμμετοχή του Αιγάλεω και της Κορίνθου για φιλικά στη Νάξο.

Συγκεκριμένα ο Πανναξιακός το επόμενο Σαββατοκύριακο θα φιλοξενήσει το Αιγάλεω με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο το Σάββατο (18:00) και το δεύτερο την Κυριακή (13:00).

Τα φιλικά για τις νησιώτισσες θα συνεχιστούν στις 31/09 και 1/10 όταν θα πάει στις Κυκλάδες η Κόρινθος δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Κώστα Παπαδόπουλο να δοκιμάσει στα 4 φιλικά σχήματα και αθλήτριες και να χρησιμοποιήσει μάλιστα τις «μικρές» για δει κατά πόσο μπορεί να βασίζεται σε αυτές.

Από εκεί και μετά ο Πανναξιακός στις 6-7/10 θα βρεθεί στην Αθήνα για δύο ακόμη φιλικά, ενώ η σειρά των φιλικών προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί στην Σαντορίνη στις 13-14 και 15/10 όπου η ομάδα θα συμμετάσχει στα φετινά Νομίκεια μαζί με τον οικοδεσπότη ΑΟ Θήρας, την Ηλιούπολη και το Μαρκόπουλο.