ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Νταμπλούχος» Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ο ΟΦΑ Απολλώνιος

«Νταμπλούχος» Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ο ΟΦΑ Απολλώνιος

Έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της τοπικής κατηγορίας και την άνοδο στην Β΄εθνική κατηγορία γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ο ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ πανηγύρισε μετά από αγώνα διάρκειας 123 λεπτών και το Κύπελλο Γυναικών 2014-15 της Ένωσής μας, κερδίζοντς στον συναρπαστικό τελικό την Ένωση Ιλίου με 3-2 (25-20,22-25,25-18,24-26,15-11) σετ.

Για να φτάσουν όμως οι φιναλίστ στο μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης, τους ημιτελικούς του Σαββάτου , η Ένωση Ιλίου κέρδισε 3-0 την ομάδα των Αγ.Αναργύρων και ο Απολλώνιος 3-2 την Αργυρούπολη.

ΟΦΑ Απολλώνιος (Δεναξάς ): Μάστορα Π. (αρχηγός), Θεοδωρακέα, Μικέλη, Βασιλα, Μόνου, Δίκη, Μάρτη (λ), Μάστορα Β., Κορακιανίτη, Λουρίδα, Μπουρέκα, Βαζαίου (λ).

ΑΟ Ένωση Ιλίου (ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ): Σπηλιωτοπούλου (αρχηγός), Σαραντοπούλου, Ντασιώτη, Οικονομίδου, Χάλαρη, Καραχάλιου Ε., Καρούζου (λ), Καραχάλιου Φ., Μπανάσιου, Λατίφη, Καλιαφεντάκη, Καραγιαννίδη (λ).

Μετά το τέλος του τελικού ακολούθησαν απονομές από τους: Πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Γιώργο Κογκαλίδη, Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή , Αντιπρόεδρο Δημήτρη Μεταξά, το μέλος του ΔΣ Κογκαλίδη Λευτέρη και από την Επιτροπή Διαιτησίας Τσάκωνα Φάνη.