ΔΙΕΘΝΗ

Ντεμπούτο με νίκη για Καλανταρίδου στη Φινλανδία (fot-vid)

Ντεμπούτο με νίκη για Καλανταρίδου στη Φινλανδία (fot-vid)

Ιστορικές στιγμές της καριέρας της ζει εδώ και λίγες ώρες η Αλεξία Καλανταρίδου αφού την Κυριακή η πρώην άσος του ΑΟ. Λαμίας, Αλεξία Καλανταρίδου, συνδύασε το διεθνές της ντεμπούτο στη Φινλανδία με νίκη.

Στο πρώτο της εντός έδρας ματς στο Οριβέσι, η διεθνής Κατερινιώτισσα ακραία της OrPo αγωνιζόμενη με το Νο 19 σε όλο το ματς ως βασική, παρόλο που είχε προπονηθεί μόλις μια εβδομάδα, βοήθησε την ομάδα των συμπατριωτών μας τεχνικών Γκότση-Γκιτζέκου να φτάσει στην άνετη νίκη με 3-0 (25-18, 25-17, 25-19) σετ επί των φιλοξενούμενων.

Η 25χρονη Καλανταρίδου, με τους 6 πόντους (4/19επ.,  1άσο, 1 μπλοκ, 57%υπ, 37% αρ.) που σημείωσε άνοιξε… λογαριασμό στο 2021 και έδειξε πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Μοναδική παίκτρια της ομάδας της και τοπ σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε η Σέρβα διαγώνια, Ούμπαβιτς.

orpo_ubavic

Με τη νικη αυτή η Orpo, που στις 17 Ιανουαρίου αναμένεται να έχει δύσκολη αποστολή στο Κοουσάμο κόντρα στην 3η της κατάταξης Πόλκι (38β), ανέβηκε στην 5η θέση της βθμολογίας με 21 βαθμούς, έχοντας όμως 4 ματς λιγότερα. Στην κορυφή με μόλις 1 ήττα και 41β σε 15 ματς η Lp Κανγκασάλα.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την 4η σερί νίκη της ομάδας του δήλωσε ο τεχνικός των γηπεδούχων, Σωτήρης Γκότσης μετά το τέλος του αγώνα: “Είμαι ικανοποιημένος με τη σαφή νίκη και τους 3 πόντους. Παίξαμε καλά σε κάθε τομέα, παρόλο που το προηγούμενο παιχνίδι μας ήταν στις  6/12. Ας ελπίσουμε ότι το κοινό θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα…”