ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ντέρμπι Κυκλάδων στην Μακεδονία

Ντέρμπι Κυκλάδων στην Μακεδονία

Το… Εl Classico των Κυκλάδων μεταφέρεται στην Μακεδονία και τις Σέρρες καθώς Πανναξιακός και ΑΟ Θήρας κοντράρονται στα ημιτελικά του Final 4 του Κυπέλλου με στόχο το εισιτήριο προς τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Μετά τα απόλυτο γαλάζιο του Αιγαίου οι «μονομαχίες» μεταξύ Σαντορίνης και Πανναξιακού διεξάγονται στις Σέρρες. Εκεί όπου η καρδιά του γυναικείου βόλεϊ θα χτυπά έντονα Παρασκευή και Σάββατο καθώς εκεί θα δοθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς.

Οι δύο εκπρόσωποι των Κυκλάδων κατέφθασαν στην πόλη της Μακεδονίας με όνειρα και φιλοδοξίες και σίγουρα η αναμέτρηση των ημιτελικών αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ο Πανναξιακός στην 5η του συμμετοχή σε Final 4  θέλει να κατακτήσει τη νίκη και να βρεθεί για 4η φορά  στην ιστορία του σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος προκειμένου να διεκδικήσει το όνειρο…

Ένα όνειρο που δεν κατάφερε να «ζωντανέψει» στην Πύλο το 2014, στην Γλυφάδα το 2016 και στη Σαντορίνη το 2017, αλλά ελπίζουν να… πάρει φωτιά φέτος στις Σέρρες.

Οι «κυανοκίτρινες» του Νίκου Κωστακόπουλου χωρίς προβλήματα και με πολύ καλή ψυχολογία θέλουν να δώσουν συνέχεια στις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στον θεσμό του Κυπέλλου και να φθάσουν στη νίκη-πρόκριση.

Τη νίκη που θα την οδηγήσει στον τελικό για 1η φορά στην ιστορία της θέλει στις Σέρρες και η φιλόδοξη φέτος Σαντορίνη.

Οι «κυανόλευκες» του Μπράνκο Γκαϊτς δεν αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και με την αισιοδοξία στο μέγιστο βαθμό θέλουν να φθάσουν στην 2η φετινή τους νίκη κόντρα στις «κυανόλευκες».

Ημιτελικός ντέρμπι, ανοικτός σε όλα τα αποτελέσματα και πολλά υποσχόμενος για τους φιλάθλους που θα τον παρακολουθήσουν τόσο από το γήπεδο, όσο και από την τηλεόραση.

Το πρόγραμμα του final-4

Παρασκευή 5 Απριλίου

18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕΚ

20.30: Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΟ Θήρας

Σάββατο 6 Απριλίου

21.15: Τελικός