Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ντέρμπι στο Ζηρίνειο

Ντέρμπι στο Ζηρίνειο
Μετά από τρεις εβδομάδες διακοπής λόγω του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς η αγωνιστική δράση στη Volleyleague επιστρέφει με το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής να ανοίγει την Παρασκευή (19/11, 19:45, ΕΡΤ-3) στο Ζηρίνειο όπου η Κηφισιά υποδέχεται τον Μίλωνα.

Πρόκειται για ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της κατηγορίας. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο φινάλε του πρωταθλήματος 2020-21 για τις θέσεις 5-8. Ο Μίλωνας κέρδισε στο Ζηρίνειο 3-1 σετ σημειώνοντας την πρώτη νίκη του στην επαγγελματική κατηγορία επί της ομάδας των βορείων προαστίων η οποία όμως είχε ήδη εξασφαλίσει την 5η θέση.

Η Κηφισιά αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας για να ανακάμψει βαθμολογικά.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός είπε: “Όλοι μας γνωρίζουμε την κρισιμότητα του αγώνα απέναντι στον Μίλωνα. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε, προκειμένου να μείνουμε μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος. Το τελευταίο διάστημα έχουμε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη στη φετινή Volley League”.

Ο κεντρικός του Μίλωνα Δημοσθένης Λινάρδος είπε: “Το παιχνίδι απέναντι στον Μίλωνα την Παρασκευή στο Ζηρίνειο είναι ξεχωριστό για την Κηφισιά. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, να παίξουμε με πυγμή για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Σεβόμαστε τον Μίλωνα, ο οποίος διαθέτει μία δυνατή ομάδα. Εμείς θα παλέψουμε για κάθε πόντο προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σε τέτοια παιχνίδι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και ευελπιστώ η νεανική και ελπιδοφόρα ομάδα που έχουμε να αποδώσει μέσα στο Ζηρίνειο αυτό που πραγματικά μπορεί.

Ο Μίλωνας έχει δείξει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και στοχεύει στην δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας: “Για μας είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν. Παίζουμε στην έδρα μιας ομάδας που έχει φιλοδοξίες και πάνω κάτω τους ίδιους στόχους με μας. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ. Στόχος μας πάντα είναι η νίκη ανεξάρτητα από τον αντίπαλο”.

Σε 6 αγώνες πρωταθλήματος η Κηφισιά προηγείται στις νίκες με 5-1.