ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού βόλεϊ επιστρέφει

Ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού βόλεϊ επιστρέφει

Ο Ηρακλής επιστρέφει. Ξυπνά από τον λήθαργο και την αφάνεια των τελευταίων ετών καθώς η διοίκηση του ΓΣ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την επαναλειτουργία των τμημάτων βόλεϊ (ακαδημίες, ανδρικό, γυναικείο) έχοντας σημαιόφορο τον Αντρέϊ Κράβαρικ.

Ο «αυτοκράτορας» του ελληνικού βόλεϊ βγαίνει απο το «σκοτάδι» και την αφάνεια των τελευταίων ετών, αναδιοργανώνεται και δηλώνει έτοιμος να ξαναγράψει νέες ένδοξες σελίδες στην ιστορία του.

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου με ανακοίνωση της επιβεβαίωσαν τα σενάρια των τελευταίων ημερών και γνωστοποίησαν τη νέα αρχή που γίνεται στα τμήματα βόλεϊ του συλλόγου. Ανδρέας Κράβαρικ μαζί με τους Μιχάλη Κυριακού και Βαγγέλη Σκούμπα «βγαίνουν μπροστά» προκειμένου να επαναλειτουργήσουν τα τμήματα υποδομών των «κυανόλευκων» με απότερο στόχο την σταδιακή επάνοδο του Ηρακλή στον πρωταθλητισμό.

Μια ευχάριστη είδηση για τους φίλους του Ηρακλή αλλά και το ελληνικό βόλεϊ καθώς ο Ηρακλής με τις επιτυχίες του σε Ελλάδα και Ευρώπη αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία του αθλήματος.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής 

Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την επανέναρξη της λειτουργίας του Τμήματος που έκανε περήφανους χιλιάδες φιλάθλους του Συλλόγου και ολόκληρη την Ελλάδα.

Σημαιοφόρος αυτής της προσπάθειας αναγέννησης του Τμήματος θα είναι ο Αντρεϊ Κράβαρικ, εμβληματικός αρχηγός των ομάδων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και ολόκληρη την Ευρώπη. Μαζί με τον Μιχαλη Κυριακού και τον Βαγγέλη Σκούμπα θα αναλάβουν την αναδιοργάνωση του τμήματος σε ανδρικό και γυναικείο αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου(αγόρια και κορίτσια).

Στόχος θα είναι η σταδιακή επάνοδος του Ηρακλή στον πρωταθλητισμό θέτοντας υγιείς βάσεις, που θα εξασφαλίσουν την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του τμήματος στην κορυφή. Καλούμε όλη την οικογένεια του Ηρακλή να στηρίξει τη νέα προσπάθεια ενισχύοντας τον Αντρέι Κράβαρικ έτσι ώστε ο σύλλογος να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν σε νέες επιτυχίες.

Εντός των επομένων ημέρων θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου όπου οι επικεφαλής του τμήματος θα παραθέσουν το πλάνο τους για το μέλλον του Ηρακλή.