ΔΙΕΘΝΗ

Ο Χ. Ανδρεόπουλος με τη βούλα στην Τάραντο-Το «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού

Ο Χ. Ανδρεόπουλος με τη βούλα στην Τάραντο-Το «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού
Με τα καλύτερα λόγια η ιταλική Τάραντο Πρίσμα υποδέχτηκε τον μέχρι πρότινος ακραίο του Παναθηναϊκού, Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο ενώ ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το «πράσινο» ΤΑΑ.Ο ταλαντούχος άσος ανοίγει τα φτερά του για το Καμπιονάτο και όπως είπε ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Τάραντο Πρίσμα : «Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος με αυτή την ευκαιρία. Ήταν πάντα ένα όνειρό μου να παίξω σε μια ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο πρωταθλήματος στον κόσμο, το ιταλικό. Είναι τιμή μου που μπορώ να παίξω σε μια αξιόπιστη ομάδα στην Α1 όπου έχουν παίξει και πολλοί θρύλοι του ιταλικού βόλεϊ. Η μεγαλύτερη φιλοδοξία μου είναι να αξιοποιήσω στο έπακρο κάθε στιγμή της σεζόν.Περιμένω να μπορέσω να αναπτυχθώ εντός και εκτός γηπέδου και να αποκτήσω μεγάλη εμπειρία. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της και να καταφέρει να κερδίσει μια σημαντική θέση. Από παιδί, πάντα κοίταζα το ιταλικό πρωτάθλημα και το όνειρό μου ήταν να μπορέσω να παίξω εκεί μια μέρα. Παρακολούθησα και τους αγώνες στον Τάραντο. Πέρυσι με εξέπληξε πολύ η απόδοση αυτού του συλλόγου και είδα τις πιο σημαντικές εκτός έδρας νίκες του στην Πάντοβα και εκείνη της Μόντενα εντός έδρας, που άξιζε τον κόπο για τη σωτηρία. Είμαι σίγουρος ότι αυτές οι παραστάσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν και για αυτό θέλω να είμαι μέρος της, να μπορέσω να ζήσω αυτές τις πολύ σημαντικές στιγμές ως πρωταγωνιστής. Πιστεύω στη δουλειά του κυρίου Ντι Πίντο και δέχτηκα με χαρά γιατί πιστεύω ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να παίξω, να μεγαλώσω και να αποδείξω την αξία μου».Ιδιαίτερη μνεία γίνεται και στο αγαπημένο χόμπι του Ανδρεόπουλο καθώς ο Έλληνας ακραίος αγαπάει το σκάκι. «Στον ελεύθερο χρόνο του ο Ανδρεόπουλος αποδεικνύεται μεγάλος στρατηγός καθώς του αρέσει να παίζει και να μελετά σκάκι, μια πολύ ιδιαίτερη δραστηριότητα που, όπως δηλώνει, «καθαρίζει το μυαλό και τον ελεύθερο χρόνο» για την οποία παρέχει και τον προσωπικό του λογαριασμό (για όσους θέλουν να προκαλέστε τον) στο chess.com, “kalafatis1908”», αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ομάδας.Ο Αντιπρόεδρος Ζελατόρε αναφερόμενος στο νέο παίκτης της ιταλικής ομάδας, σχολίασε: «Ο νεαρός Ανδρεόπουλος Χαράλαμπος έδειξε ότι έχει μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα να έρθει να παίξει στην Τάραντο και αυτό μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας να βρούμε αθλητές που θα ταιριάξουν με το αναπτυξιακό μας έργο υπό τη σοφή καθοδήγηση του Ντι Πίντο. Η αθλητική του εμπειρία έχει ήδη δώσει πολλά εξαιρετικά αποτελέσματα έχοντας μόλις κατακτήσει το Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα στην Αθήνα. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι βασικός παίκτης για την ομάδα και θα μπορέσει να ενσωματωθεί καλά με τον όμιλο που σχηματίζεται, συμβάλλοντας σημαντικά στη διάρκεια της σεζόν».

Το «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος δεν θα αποτελεί μέλος της ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού» τη σεζόν 2022-23 καθώς «μετακομίζει» στην Ιταλική Πρίσμα Τάραντο.

Χαράλαμπε σε ευχαριστούμε θερμά για την πολυετή προσφορά σου στο Σύλλογο και για όλες τις στιγμές υπερηφάνειας! Πρόκειται για έναν αθλητή που χρόνια τώρα προσφέρει τα μέγιστα στο Σύλλογο και αποτέλεσε έναν από τους θεμέλιους λίθους στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Λιγκ Καπ και στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.

Καλή επιτυχία Χαράλαμπε!

Δεν είναι αντίο… είναι εις το επανιδείν»!

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...