DARK ROOM

Ο Μπονάμι πήγε στη νέα του ομάδα περπατώντας 50χλμ σε 2 μέρες!

Ο Μπονάμι πήγε στη νέα του ομάδα περπατώντας 50χλμ σε 2 μέρες!

Έπειτα από τρία χρόνια στη Βερόνα ο, Ιταλός Φεντερίκο Μπονάμι επέλεξε έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο για να “πάει” στη νέα του ομάδα καθώς έφτασε στη νέα του έδρα, με τα.. πόδια, διανύοντας περίπου απόσταση 50 χλμ.

Ο 28χρονος λίμπερο (1.83μ) από τη Φλωρεντία, που από φέτος θα αγωνίζεται στα χρώματα της Emma Villas Aubay, ξεκίνησε από την κωμόπολη Greve in Chianti της Φλωρεντίας και σε δύο μέρες διένυσε 50 χιλιόμετρα για να φτάσει στη Σιένα. “Το να κάνω κάτι τέτοιο δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα” είπε κατά την άφιξη του στην Piazza del Campo ο Μπονάμι, που εκτός από άσος του βόλει, είναι και λάτρης των μεγάλων αποστάσεων.

“Πριν από μερικά χρόνια ταξίδεψα τα 800 χιλιόμετρα του Camino de Santiago (σ.σ η πιο διάσημη προσκυνηματική διαδρομή 780χλμ. που ξεκινά από τα Πυρηναία στα σύνορα Γαλλίας και Ισπανίας και καταλήγει στο Σαντιάγο ντε Κομποστέλα στο Βορειοδυτικό κομμάτι της Ισπανίας στη Γαλικία). Για μένα το περπάτημα είναι επίσης μια μορφή διαλογισμού, είναι ένας τρόπος να επιβραδύνουμε από τους φρενήρεις ρυθμούς της ζωής μας και να αναστοχαζόμαστε. Όταν περπατάς έχεις χρόνο και τρόπο να σκεφτείς πολλά πράγματα” δήλωσε ο νεοπαοκτηθείς λίμπερο της Σιένα που λατρεύει τις προκλήσεις.