Α1 ΑΝΔΡΩΝ

O Freek De Weijer στη Κηφισιά

O Freek De Weijer στη Κηφισιά

Στα χέρια του διεθνή Ολλανδού πασαδόρου Freek De Weijer θα στηριχθεί τη νέα σεζόν η Κηφισιά που ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου αθλητή που είναι και ο πρώτος ξένος πασαδόρος στην ιστορία του συλλόγου.

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε η διοίκηση της Κηφισιάς. Η ομάδα των Βορείων προαστίων έπειτα από συντονισμένες κινήσεις απέκτησε τον Ολλανδό πασαδόρο Freek De Weijer. Ο 26χρονος είναι από τις βασικές επιλογές στην Εθνική ομάδας της χώρα του που θα συμμετάσχει στο Nation League και έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση Νικολάκη και η επιστροφή του Κασαμπαλή στον Ολυμπιακό.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΟΠ Κηφισιάς ο Freek de Weijer τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της Κηφισιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά που μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω σε ομάδας εκτός Ολλανδίας και σίγουρα ανυπομονώ για αυτό το νέο ταξίδι στην καριέρα μου».

Ο έμπειρος πασαδόρος των Οράνιε την περσινή αγωνιστική περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Ντιναμό Ντραίσμα, ενώ το 2019 με την ίδια ομάδα είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ολλανδίας. Εκτός της Ντιναμό Ντραίσμα, ο Freek De Weijer την περίοδο την διετία 2016-2018 αγωνίστηκε στην Οριόν.

Η ανακοίνωση του ΑΟΠ Κηφισιάς

Ο Αθλητικός όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Freek de Weijer για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.
Ο Ολλανδός πασαδόρος (26 ετών,190 μ.) προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ντιναμό Ντράισμα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ έχει κατακτήσει και το Κύπελλο το 2019. Είναι διεθνής με την Ολλανδία και μάλιστα αυτές τις ημέρες προετοιμάζεται για το Nations League.