ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ν’ Γκαπέθ ζήτησε από CEV τον ισόβιo αποκλεισμό διαιτητή!

Ο Ν’ Γκαπέθ ζήτησε από CEV τον ισόβιo αποκλεισμό διαιτητή!

Ο Γάλλος σουπερστάρ Έρβιν Ν’ Γκαπέθ εξέφρασε την οργή του στα κοινωνικά δίκτυα για τις ενέργειες της Σέρβας διαιτητή Στανισλάβα Σίμιτς στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Ιταλία, ζητώντας από τη CEV τον ισόβιο αποκλεισμό της εν λόγω “ρέφερι”.

Με το σκορ 0-2 σετ και στο 23-24 του 3ου η μπάλα μετά από σερβίς του Ν’ Γκαπέθ άγγιξε τη γραμμή, αλλά η Σίμιτς το έδωσε άουτ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή , ο Ιταλός προπονητής των Γάλλων Αντρέα Τζιάνι δεν είχε δικαίωμα για video challenge. Ωστόσο η Σίμιτς δεν έκανε χρήση του δικού της δικαιώματος για Video challenge και έληξε την αναμέτρηση με 0-3 υπέρ των Ιταλών , προκαλώντας την έντονη αγανάκτηση και τις διαμαρτυρίες των “τρικολόρ”.

Στην οργισμένη ανάρτησή του ο Ν’ Γκαπέθ  δημοσίευσε μάλιστα και μια φωτογραφία που δείχνει ξεκάθαρα την μπάλα να χτυπά στη γραμμή, στέλνοντας μήνυμα στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βόλεϊ: «Ισόβια απαγόρευση διαιτησίας»!

Για την ιστορία πάντως ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης της Γαλλίας μετά το ματς αναγνώρισε την ανωτερότητα της Ιταλίας λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε, ήταν πολύ πιο δυνατοί από εμάς».