Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Πετρέας έμεινε στον Παναθηναϊκό και δεν γύρισε… πίσω!

Ο Πετρέας έμεινε στον Παναθηναϊκό και δεν γύρισε… πίσω!

Ο Γιώργος Πετρέας τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Ολυμπιακό που περίμενε υπομονετικά να τον «αρπάξει» προκειμένου να ενισχύσει το δικό του κέντρο αλλά αυτή τη φορά οι συνθήκες έχουν αλλάξει, ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει και ο πολύπειρος αρχηγός της Εθνικής δεν δέχτηκε να ξανακάνει τη διαδρομή Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός όπως συνέβη στο μακρινό 2011!

Πολλά μέτρησαν για την παραμονή του διεθνή άσου στον Παναθηναϊκό. Αφενός αγωνιστικά η φυγή του Μπάση χάλασε τα σχέδια της αρχικής τετράδας Ρανγκέλ-Βουλκίδης-Πετρέας-Μπάσης. Οι «πράσινοι» συνεχίζοντας την περυσινή τακτική τους, αυτήν της αποδυνάμωση των αντιπάλων (από ΠΑΟΚ το Βουλκίδη), άρπαξαν και τον «κλεισμένο» στα λόγια Παπαγγελόπουλο από τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, το όνομα του αρχηγού της Εθνικής στην αγορά παρέμενε μέχρι χθες ελεύθερο (σ.σ. λόγω της οικονομικής διαφοράς που παρουσιάστηκε ανάμεσα στις δυο μεριές) ενώ το πλάνο του Ανδρεόπουλου κινδύνευε να τιναχτεί στον αέρα, αφού η ουσία στην «κλοπή» Βουλκίδη ήταν και η παραμονή Πετρέα, παίκτες με παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Πέραν τούτου βέβαια, οι σχέσεις που έχουν «χτιστεί» με τον Παναθηναϊκό και τον Πετρέα δεν θα ήταν ικανές να χαλάσουν το deal! Για όσους -λίγους- γνωρίζουν ο αρχηγός της γαλανόλευκης είναι  ένας από τους πλέον πιστούς και αγαπημένους αθλητές του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, ο οποίος στα δύσκολα της Εθνικής «έβαλε πλάτη» στηρίζοντας σε κάθε βήμα τον κόουτς ενώ και οι σχέσεις του με τον διευθυντή Σωτήρη Πανταλέοντα είναι άριστες.

Το πρωϊνό τηλεφώνημα του προέδρου του Ερασιτέχνη Τάκη Μαλακατέ επισφράγισε τη συμφωνία και παράλληλα «σφράγισε» τις ελπίδες Ελληνικής ενίσχυσης προς τον «αιώνιο» αντίπαλο.