ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο ΣΦΕΕΟΠ τιμά την Εθνική γυναικών του 85

Ο ΣΦΕΕΟΠ τιμά την Εθνική γυναικών του 85

Τιμητική εκδήλωση στην οποία θα τιμήσει την γενιά της Εθνικής ομάδας γυναικών του 1985 που συμμετείχε για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (ΣΦΕΕΟΠ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Εθνικής Αντίστασης 41, Δάφνη) όπου αναμένεται να έχουμε ένα… άτυπο reunion για τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ της Εθνική μας ομάδας που έβαλε το γυναικείο βόλεϊ στον χάρτη της Ευρώπης.

Μια ακόμη αξιόλογη εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης που σε καιρούς δύσκολους συνεχίζει να τιμά την ιστορία του αθλήματος και των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.

Η ανακοίνωση του ΣΦΕΕΟΠ

Συνεχίζοντας την παράδοση των τιμητικών εκδηλώσεων για τους αθλητές και τις αθλήτριες που τίμησαν το εθνόσημο και υπηρέτησαν το ελληνικό βόλεϊ, ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (ΣΦΕΕΟΠ) θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 τιμητική εκδήλωση για την Εθνική Ομάδα Γυναικών (περιόδου 1978 – 1985) που έβαλε το ελληνικό βόλεϊ γυναικών στα ευρωπαϊκά σαλόνια επιτυγχάνοντας την παρθενική πρόκριση σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 1985.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι αθλήτριες και οι προπονητές που οδήγησαν την εθνική ομάδα στην πρώτη μεγάλη διεθνή διάκριση, βγάζοντας το ελληνικό βόλεϊ από την αφάνεια. Επίσης θα παρουσιαστεί όλη η πορεία της εθνικής ομάδας από το 1978 και τον λεγόμενο «μεσαίωνα» του βόλεϊ γυναικών στην αναγέννηση του αθλήματος και στην ευρωπαϊκή διάκριση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Σ.Ε.Φ.Α.Α./Ε.Κ.Π.Α.), την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρα 10:30πμ (Εθνικής Αντίστασης 41, Δάφνη, Αθήνα, Σταθμός Μετρό γραμμή 2 Δάφνη).