ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τζούριτς και πάλι στην Τρεντίνο!

Ο Τζούριτς και πάλι στην Τρεντίνο!

Ο Δημήτρης Τζούριτς επιστρέφει στο Καμπιονάτο και στην Τρεντίνο προκειμένου να την ενισχύσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν μήνες πριν!

Ο Έλληνας διεθνής άσος που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Κορέα και την KEPCO, επιστρέφει δυο χρόνια μετά στην ομάδα με την οποία κατέκτησε 6 τρόπαια, αγωνίστηκε σε 85 αγώνες και κέρδισε 687 πόντους για να βοηθήσει στα πλέι οφ, δυστυχώς όχι και στο CEV Cup.

“Με μεγάλη ευχαρίστηση καλωσορίζω τον Τζούριτς πίσω στο Τρέντο. Ο παίκτης έχει προσφορά στην ομάδα, και με μεγάλη προθυμία έδειξε μεγάλη αγάπη για το σύλλογο και για την πόλη αυτή. Είμαι βέβαιος ότι με το χαρακτήρα του, την αποφασιστικότητά του και τις ικανότητές του θα συνεισφέρει στην ομάδα”, δήλωσε ο γενικός διευθυντής Μπρούνο Ντα Ρε.

“Γνωρίζω τις φυσικές και τεχνικές ικανότητες του Τζούριτς, έναν παίκτη που είχα την ευκαιρία να κοουτσάρω ως προπονητής τις τρεις τελευταίες σεζόν, αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα ήθελα να τονίσω το ανθρώπινο και το μαχητικό πνεύμα του. Συμφώνησε να επιστρέψει στο Τρέντο αμέσως, από την πρώτη συνομιλία, γιατί ήθελε απολύτως να μας βοηθήσει παρά το γεγονός ότι επιστρέφει από μια σεζόν στην Κορέα ιδιαίτερα μακρά και αγχωτική. Όλα αυτά, φυσικά, μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους”.

Ο Τζούριτς θα φορέσει τη φανέλα με το Νο14, φτάνει σήμερα το απόγευμα στο Τρέντο και από αύριο ενσωματώνεται για τα καλά με την ομάδα.