BEACH VOLLEY

Ο Ζάιτσεφ «χτυπά» τον τίτλο του «King beach volley tour Serie A»

Ο Ζάιτσεφ «χτυπά» τον τίτλο του «King beach volley tour Serie A»

Την ευκαιρία να διασκεδάσει και να αλλάξει παραστάσεις από τη σάλα θα έχει ο Ιταλός άσος της Λούμπε Τσιβιτανόβα Ιβάν Ζάιτσεφ, που αυτό το καλοκαίρι επσιτρέφει σε έναν παλιό του έρωτα, το μπιτς βόλεϊ.

Ο διεθνής 36χρονος διαγώνιος, που με εξαίρεση την 3η θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ και την 2η θέση στο Σουπερ Καπ Ιταλίας δεν έμεινε ικανοποιημενος από την 5η θέση της ομάδας του σε Πρωταθλημα και Κύπελλο,  ηταν ο πρώτος που έσπευσε να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό” King & Queen beach volley tour Serie A” της Alba Adriatica, τουρνουά αποτελεί σταθερό ραντεβού στο ιταλικό καλεντάρι της “άμμου” εδώ και πολλά χρόνια.

Και επειδή το “τοπι” δεν ξεχνιέται ο αθλητής του βόλεϊ που έχει ανέβει δις σε βάθρο Ολυμπιακών Αγώνων (3ος στο Λονδίνο 2012, 20ς στο Ρίο 2016), στο παρελθόν στέφθηκε πρωταθλητής Ιταλίας 2008 στο μπιτς βόλεϊ με συμπαίκτη τον Τζιόρτζιο Ντομενγκίνι.

Μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία της FIVB ο Ιβάν Ζάιτσεφ από το 2008 έως το 2009 που συμμετείχε σε 7 διεθνή τουρνουά (Grand Slam, Challenger, Open) με τρεις διαφορετικούς συμπαίκτες (Τομάτις, Καβαλιέρε και Ντομενγκίνι) βρέθηκε δις στην κορυφαία 5άδα (2η θέση, 5η θέση) κερδίζοντας συνολικά χρηματικά έπαθλα ύψους 10.000 ευρώ!

Οι διοργανωτές πάντως του φετινού τουρνουά στην Alba Adriatica ανακοίνωσαν ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιοτητα και τα ονόματα των άλλων αθλητών που θα κοντράρουν τον Ιβάν Ζάιτσεφ για τον τίτλο.