Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οff η Μαρκοπούλου στην Ηλιούπολη

Οff η Μαρκοπούλου στην Ηλιούπολη

Νοκ άουτ για τις επόμενες μέρες θα είναι στην Ηλιούπολη, η Νατάσα Μαρκοπούλου. Η έμπειρη κεντρική που αποτελεί σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της Ηλιούπολης, υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο και αυτός είναι και ο λόγος που δεν αγωνίστηκε με τον Φιλαθλητικό ενώ θα απουσιάσει και από το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, ώστε να μην επιβαρυνθεί ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Με εξαίρεση τον τραυματισμό της Μαρκοπούλου, το κλίμα στα αποδυτήρια του συλλόγου είναι εξαιρετικό αφού η ομάδα επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών και πλέον αντιμετωπίζει με αισιοδοξία την παραμονή της στην κατηγορία.

Πλέον η ομάδα της κ. Λυκογιάννη, χρειάζεται τουλάχιστον τρεις νίκες ακόμα, ώστε να αποφύγει και μαθηματικά τα σενάρια υποβιβασμού.

Ilioupoli kleisto mini 6789

Τουρνουά μίνι βόλεϊ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24/1 το τουρνούα μίνι-βόλεϊ που διοργάνωσε η Ηλιούπολη μαζί με τις ομάδες του Μοσχάτου Αιξώνης και του Ηρακλή Αγίου Δημητρίου.

Η παρουσία περίπου 150 νεαρών κοριτσιών στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, έδειξε την αγάπη των παιδιών στο βόλεϊ. Κατά την διάρκεια των αγώνων φάνηκε η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΓΣ Ηλιούπολης, κάτω από την υψηλή εποπτεία της σπουδαίας τεχνικού των γυναικών, Δήμητρας Λυκογιάννη.

Επίσης, θετικό στοιχείο ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου που βρέθηκε στις κερκίδες. Άπαντες, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά όπου σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα αλλά η συμμετοχή και η ευγενής άμιλλα.

Ilioupoli mini volei 0989

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...