ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ογκνιένοβιτς: «Μεγάλο το κίνητρο, ήταν μαγικό»

Ογκνιένοβιτς: «Μεγάλο το κίνητρο, ήταν μαγικό»

Στη δυσκολία να υπερασπιστούν τον τίτλο και στο μεγάλο κίνητρο που είχαν στάθηκε η έμπειρη πασαδόρος και μαέστρος της Εθνικής Σερβίας, Μάγια Ογκνιένοβιτς, η οποία αναφέρθηκε και στην εξαιρετική παρουσία της Τουρκίας σε μια αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε μπροστά σε 13.000 φιλάθλους.

Η αρχηγός της Εθνικής Σερβίας τόνισε: “Είναι απίστευτο συναίσθημα αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν ήταν εύκολο σε τέτοια ατμόσφαιρα. Η Τουρκία είναι πολύ καλή ομάδα Πιστεύω ότι ο προπονητής μας έκανε σπουδαία δουλειά σήμερα. Έκανε κάποιες αλλαγές τη σωστή στιγμή. είμαι χαρούμενη και υπερήφανη γιατί είναι δυσκολότερο να υπερασπίζεσαι έναν τίτλο παρά να κερδίζεις ένα. Όλα τα μάτια ήταν πάνω μας γιατί υπερασπιζόμασταν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Υπήρξε πίεση. Στους ομίλους δεν παίξαμε τα καλύτερά μας παιχνίδια αλλά γνόμασταν καλύτερες παιχνίδι-παιχνίδι. Πάιξαμε τέλεια στο τάι μπρέικ. Ήταν μαγικό. Καταφέραμε να επιστρέψουμε από το -3. Δεν είναι εύκολο να το κάνει κάποιος αυτό στο τάι μπρέικ. Είχαμε πιο έμπειρες παίκτες και βοήθησαν πολύ. Είχαμε μεγάλη επιθυμία, Ξέρω ότι και η Τουρκία ήθελε πολύ τη νίκη αλλά εμείς είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη”.
Από την άλλη, η Τουρκάλα πασαδόρος Ναζ Αίντεμίρ είπε: “Είναι πολύ θλιβερό ποθ χάσαμε έναν τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήμα με αυτόν τον τρόπο, μπροστά στους φιλάθλους μας, και εφόσον ήμασταν τόσο κοντά. Χάσαμε το προβάδισμα του τάι μπρέικ χαρη σε απλά λάθη. Αυτό μας βύθισε ακόμα περισσότερο. Αν είχαμε ηττηθεί με 3-0, ίσως να μην ήταν τόσο οδυνηρό. Την τελευταία εβδομάδα πιστεύω ήμασταν καλύτερη ομάδα. Θέλαμε να ολοκληρώσουμε την παρουσία μας στον τελικό με το χρυσό μετάλλιο, αλλά δεν ήταν γραπτό”.