ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Όλα καλά με Βλάχου

Όλα καλά με Βλάχου

Ευχάριστα ήταν τα νέα για την νεαρή πασαδόρο του Αιγάλεω και της Εθνικής Κορασίδων Κατερίνα Βλάχου καθώς οι ιατρικές εξετάσεις που έκανε βγήκαν «καθαρές» και από την Δευτέρα θεραπεία και πρόγραμμα ενδυνάμωσης με την επιστροφή της στο γήπεδο να υπολογίζεται σε 3 εβδομάδες.

Έπειτα από την περιπέτεια που έζησε στην Θεσσαλονίκη, τα χαμόγελα επανήλθαν στην Κατερίνα Βλάχου.

Η νεαρή αθλήτρια της Εθνικής Κορασίδων κατά την επιστροφή της στην Αθήνα εξετάστηκε από τον ιατρό του Αιγάλεω Γιώργο Κελάλη  ο οποίος τόνισε πως το πόδι της πασαδόρου είναι πάρα πολύ δυνατό και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Μάλιστα από Δευτέρα η Κατερίνα Βλάχου ξεκινά θεραπεία και πρόγραμμα ενδυνάμωσης με τον χρόνο επιστροφής της να υπολογίζεται σε 3 περίπου εβδομάδες.

Μηνύματα θετικά για την πασαδόρο του Αιγάλεω και της Κορασίδων που μπορεί να έχασε την συμμετοχή της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, ωστόσο ευχήθηκε στις συναθλήτριές της καλή επιτυχία.

aigaleo-vlachou-2015

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη μετά τα λεγόμενα του γιατρού όταν μου είπε ότι δεν έχω τίποτα και ότι είναι θέμα ημερών να επιστρέψω, αλλά νιώθω απογοητευμένη που δεν είμαι μαζί με την αποστολή της Εθνικής μας στο Βαλκανικό» δήλωσε η Κατερίνα Βλάχου και συμπλήρωσε «Είμαι σίγουρη ότι τα κορίτσια θα τα καταφέρουν να πάρουν την διάκριση γιατί είμαστε πολύ καλή ομάδα και πολύ δεμένες μεταξύ μας. Καλή επιτυχία ομάδα!!! Η σκέψη μου θα είναι μαζί σας.

Ευχαριστώ των γιατρό μου κο. Κελάλη και τον φυσιοθεραπευτή μου Γιώργο Κακιά που με βοήθησαν και θα με βοηθήσουν για την γρήγορη επιστροφή μου. Την Δευτέρα κιόλας ξεκινάω. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και τις ευχές σας».