Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός: Θέλει Ιντάλγκο για το δικό του μπαμ!

Ολυμπιακός: Θέλει Ιντάλγκο για το δικό του μπαμ!

Το δικό του ‘μπαμ’ κυνηγάει ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν, βαδίζοντας ολοταχώς για την απόκτηση του 37χρονου Κουβανού, με Γερμανική υπηκοότητα, Σαλβαντόρ Ιντάλγκο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τους Τράβιτσα, Στερν και την παραμονή του Παγένκ θέλουν να θωρακίσουν τα άκρα τους με δυνατό μεταγραφικό χτύπημα. Έτσι, το όνομα του Σαλβαντόρ Ιντάλγκο είναι κάτι παραπάνω από ψηλά στην λίστα τους καθώς η ποιότητα και η αξία του 37χρονου ακραίου -που έχει γεννηθεί στη Ρωσία και συγκεκριμένα στο Λένιγκραντ, είναι Κουβανός με γερμανική υπηκοότητα- είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο κόουτς Τζουλιάνι.

Με μεγάλη καριέρα στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο το 2019, αλλά και το Super Cup της επόμενης χρονιάς, ο Ιντάλγκο είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης με μεγάλο κασέ. Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και σε Λίβανο, Κίνα και Κατάρ, ενώ με την Αλ Αραμπί είχε φτάσει στην κατάκτηση και του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας παίρνοντας και τον ατομικό τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη.

Ο Ολυμπιακός πάντως κοιτάει πολύ προσεκτικά την επιλογή του στη θέση αυτή, όμως το όνομα και μόνο του αρχηγού Σαλβαντόρ Ιντάλγκο ξεχωρίζει ενώ αν γίνει το “μπαμ” η Volleyleague της νέας σεζόν με Ερνάντεζ στον Παναθηναϊκό και τον Ιντάλγκο στον Ολυμπιακό θα πάρει “φωτιά”!