ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ολοκληρώθηκε το camp του Αίαντα Ευόσμου

Ολοκληρώθηκε το camp του Αίαντα Ευόσμου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία  το volley camp του Αίαντα Ευόσμου και ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου που αναφέρει:

«Το Σάββατο 25 Ιουνίου ολοκληρώθηκε το volley camp του Αίαντα Ευόσμου υπό την αιγίδα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, με τη διεξαγωγή τουρνουά και την τελετή λήξης.

Τα παιδιά έπαιξαν με μεγάλη όρεξη, διασκέδασαν και άκουσαν τις τελευταίες συμβουλές των προπονητών.  Στη συνέχεια έγινε απονομή μεταλλίων, διπλωμάτων συμμετοχής καθώς και αναμνηστικών καπέλων.

Όλη η διαδικασία της τελετής λήξης του camp πραγματοποιήθηκε παρουσία του κ. Γιώργου Καλαφατάκη, Υπεύθυνου του Αθλητικού Τμήματος του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, ο οποίος έκανε και την απονομή των μεταλλίων.
Πάνω από εκατόν πενήντα νεαροί αθλητές και αθλήτριες, παιδιά των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ και οικογενειών του δήμου μας, συμμετείχαν στο camp τις πέντε ημέρες της διάρκειας του, από Τρίτη 21 έως το Σάββατο 25 Ιουνίου και έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία  αφού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δεχθούν την καθοδήγηση ενός θρύλου του αθλήματος, του Άκη Χατζηαντωνίου, που ήταν και υπεύθυνος του camp.

Ο ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ευχαριστεί θερμά το Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου για τη συνεργασία του, τους προπονητές: Δημήτρη Βλάχο, Εύη Κυριακίδου, Θόδωρο Βαφέα, Παναγιώτη Σδραυκάκη, Θόδωρο Μποζίδη, Εύη Γεωργιάδου και την κ.Ελένη Ζέτου για την πολύτιμη συνδρομή τους. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κ.Γιώργο Καλαφατάκη και τον κ.Άκη Χατζηαντωνίου για την μέγιστη συμβολή τους στην πραγματοποίηση και οργάνωση του camp.

Η ευγενική χορηγία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, με την οποία πραγματοποιήθηκε η δράση αυτή, αποδεικνύει ότι οι μεγάλες εταιρίες  προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες και δείχνουν έμπρακτα την ευαισθησία τους σε κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα.

Σας ευχαριστούμε!»