Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι ομάδες της Volleyleague αποφασίζουν 

Οι ομάδες της Volleyleague αποφασίζουν 

Η ώρα της αλήθειας για τις ομάδες της Volleyleague γυναικών έφθασε καθώς η ΕΟΠΕ κάλεσε τις 14 ομάδες σε τηλεδιάσκεψη προκειμένου να συμφωνήσουν η όχι στην συνέχιση του πρωταθλήματος με τα μέτρα που αναφέρει η τελευταία ΚΥΑ.

Μετά τα όσα ανέφερε η πρόσφατη ΚΥΑ που αφήνει παράθυρο επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Volleyleague γυναικών, η ΕΟΠΕ συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη για την Τρίτη στις 19:00 όπου τα σωματεία θα αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Εκεί όπου οι ομάδες θα αποφασίσουν το αν θέλουν και κυρίως αν μπορούν να εφαρμόσουν όσα ζητά η ΚΥΑ (εβδομαδιαίος έλεγχος αθλητριών με τεστ COVID-19 αντιγόνου) προκειμένου να ξεκινήσει εκ νέου η αγωνιστική δράση. Έτσι πλέον η… «μπάλα» περνά στις ομάδες οι οποίες θα πρέπει να καταθέσουν επισήμως την άποψή τους και να πάρουν την τύχη στα χέρια τους.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Πορφύρα ο οποίος ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook ένα σχόλιο που αναφέρει χαρακτηριστικά «Η ΕΟΠΕ μας ενημέρωσε πριν από λίγο, για τηλεδιάσκεψη των 14 ομάδων της Volleyleague Γυναικών στις 19.00 της Τρίτης.

Πάμε λοιπόν, να δεσμευθούμε για ότι δεχόμαστε και να αναλάβουμε, καθένας από εμάς, την ευθύνη απέναντι στο άθλημα, στις αθλήτριες και στους προπονητές. Ώστε, μετά, να ξέρουμε εάν μας φταίει όντως η Πολιτεία ή ο καθρέφτης.

Ελπίδα, πάντα, υπάρχει….Ο φτωχός και ταπεινός Πορφύρας, η συνοικιακή ΟΜΑΔΑ χωρίς οπαδούς, που μεγάλωσε ωστόσο μέσα στην 10ετή κρίση, έχει ξεκαθαρίσει ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ότι προτιμά να παίξει και εάν δεν μπορεί, να πέσει, παρά να μείνει χωρίς αγώνες, σε ένα ανύπαρκτο πρωτάθλημα ενός παρακατιανού αθλήματος.

Τόσο απλά.

Πάντα με την σφραγίδα της Πολιτείας και των ταγών της….»