ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Όνειρο ετών για Μ. Γκαραγκούνη-Λυκογιάννη το 1o τους «Volleydraft»

Όνειρο ετών για Μ. Γκαραγκούνη-Λυκογιάννη το 1o τους «Volleydraft»

Οι δύο καταξιωμένες κυρίες του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και με γνώμονα την αγάπη τους για τα παιδιά και το άθλημα, φιλοδοξούν από το πρώτο VOLLEYDRAFT για παίκτριες του βόλεϊ γεννημένες 2002-2006 να βοηθήσουν τα νέα κορίτσια και να “βγάλουν” τις βολεϊμπολίστριες του μέλλοντος.

Μαρία Γκαραγκούνη και Δήμητρα Λυκογιάννη, έπειτα από τόσα χρόνια διακρίσεων και πολύτιμης προσφοράς, δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα τους η αν προτιμάτε για ένα “όνειρο ετών” όπως χαρακτηρίζουν αυτό το νέο τους εγχείρημα στην κοινή τους ανακοίνωση για την έναρξη όχι απλά ενός ακόμη volley camp, αλλά “Draft” του βόλεϊ, που πέρα από την προσπάθεια βελτίωσης της απόδοσης κάθε αθλήτρια, στοχεύει στη βοήθεια των αθλητριών (και των οικογενειών τους) στις επιλογές τους.

Τόπος διεξαγωγής του πρωτοποριακού Volleydraft  για κορίτσια γεννημένα από 2002-2006 θα είναι το κλειστό γυμναστήριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας (Σπύρου Μυρίλα 2, Κερατέα), ενώ έχουν προγραμματιστεί δύο περίοδοι (Α’ 18-22/6, Β’ 25-29/6) καθημερινών προπονήσεων (9.00πμ-13.00μμ) προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε όσες περισσότερες νεαρές αθλήτριες να βελτιώσουν τις αγωνιστικές τους ικανότητες μέσω τεχνικής/ βίντεο ανάλυσης και μυικής ενδυνάμωσης και να μάθουν “μυστικά” του αθλήματος, δίπλα σε δύο “ντίβες” του φιλέ, με επιτυχημένη πορεία στο άθλημα.

volleydrfat

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για την διευκόλυνση όλων θεσπίσαμε έναν απλό τρόπο με τον όποιο μια αθλήτρια μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο VOLLEYDRAFT.
Στέλνοντας τη φόρμα συμμετοχής που σημειώνουμε παρακάτω, με μέϊλ στο volleydraft@gmail.com ή με μήνυμα στον Messenger της σελίδας μας στο FB, και εντός της ίδιας ημέρας θα λάβει απαντητική κλήση από την Μαρία ή την Δήμητρα.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΑΣ
ΗΛΙΚΙΑ
ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ
&
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

Σημειώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

gkaragkouni

Δείτε την κοινή ανακοίνωση των ενθουσιασμένων ιδρυτριών που φιλοδοξούν αυτό το ξεχωριστό καλοκαιρινό τους ραντεβού με τα αστέρια του αύριο να γίνει θεσμός.

“Αγαπητοί φίλοι του βόλλεϋ…
είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του πρώτου VOLLEYDRAFT για παίκτριες του βόλεϊ γεννημένες 2002-2006.

Ένα όνειρο ετών, των καταξιωμένων ιδρυτριών του Μαρίας Γκαραγκούνη και Δήμητρας Λυκογιάννη. Κοινή μας φιλοδοξία να βοηθήσουμε τις Ελληνίδες αθλήτριες, όχι μονό να γίνουν καλύτερες παίκτριες, αλλά να έχουν και μια όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη καριέρα ως βολλευμπολίστριες.
Αυτός είναι και ο λόγος που το VOLLEYDRAFT απευθύνεται σε νέες αθλήτριες και μονό!

Ύστερα από μια ζωή κυριολεκτικά, αφιερωμένη στο βόλεϊ πιστεύουμε ότι τρία πράγματα συνθέτουν μια επιτυχημένη πορεία μιας αθλήτριας…
-Το ταλέντο της (δηλαδή τα φυσικά της προσόντα και δεξιότητες με τις οποίες γεννιέται).
-Η αφοσίωσης της στην προπόνηση (η όποια θα αναδείξει μέχρι και το 100% του ταλέντου της)
-Οι επιλογές που θα κάνει …

Όμως είναι φυσικό να συγχέεται ο ορός “DRAFT” με τον ορό “Camp”, γι αυτό και θεωρούμε επιβεβλημένο να το αποσαφηνίσουμε…
Τα Camps έχουν ως στόχο να βελτιώσει κάθε αθλήτρια την αποδοσή της στο βόλλεϋ και μόνο. Τα DRAFT έχουν φυσικά τον ίδιο στόχο, αλλά επιπλέον βοηθούν τις αθλήτριες (και τις οικογένειες τους) στις επιλογές τους.

lykogianni2

Οι τρόποι απλοί και αποτελεσματικοί…

Α. Με την βελτίωση των τεχνικών τους δεξιοτήτων. Στις καθημερινές προπονήσεις οι αθλήτριες θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις τεχνικές τους δεξιότητες μέσα από στοχευμένες ασκήσεις τεχνικής και παράλληλη εξειδικευμένη προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης ενώ η βιντεοανάλυση θα παίξει επικουρικό ρόλο στην κατανόηση και διόρθωση τεχνικών αδυναμιών.

Β. Με την αξιολόγηση των φυσικών τους προσόντων και του ταλέντου τους.
Τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά και οι φυσικές ικανότητες των αθλητριών, αφού καταγραφούν και αξιολογηθούν, αποτελούν τους πιο φερέγγυους δείκτες αθλητικής εκτίμησης. Ως καθηγήτριες φυσικής αγωγής, με την βοήθεια αυτών των δεικτών, αν μη τη άλλο, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τις αθλήτριες, να μην επιλέξουν λάθος…

Γ. Με την εμπειρική αξιολόγηση του ταλέντου τους και του χαρακτήρα τους.
Είκοσι χρονιά προπονητικής εμπειρίας, και η συμμετοχή ως παίκτριες σε Εθνικά, Ευρωπαϊκά, και Παγκόσμια πρωταθλήματα, καθώς και μια Ολυμπιάδα, πιστεύουμε ότι είναι αρκετά για να κρίνουν το ταλέντο, την ευφυΐα και τον ψυχισμό μια νέας αθλήτριας.
Αν σε αυτά συμπεριλάβουμε και την άριστη γνώση της κοινωνίας του Ελληνικού βόλλεϋ πιστεύουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε συμβουλευτικά κάθε αθλήτρια και την οικογένεια της να κάνει την σωστή επιλογή…

Αυτά φίλοι μας είναι όσα αποφασίσαμε να προσφέρουμε για πρώτη χρονιά. Δεν είναι όμως όλα όσα έχουμε σκοπό να δώσουμε. Ελπίζουμε ότι του χρόνου και κάθε χρόνο θα προσθέτουμε παροχές που… θα βοηθήσουν τις νέες Ελληνίδες αθλήτριες να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα στο βολλευ!

Μείνετε συντονισμένοι…

Μαρία & Δήμητρα”.