ΔΙΕΘΝΗ

Ώρα τελικού: Ζενίτ vs Λούμπε

Ώρα τελικού: Ζενίτ vs Λούμπε

Η ρωσική υπερδύναμη, Ζενίτ Καζάν θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό του CEV Chanpions League την ιταλική Λούμπε Τσιβιτανόβα με τις δυο φιναλίστ να έχουν κίνητρο και πάθος για να τα δώσουν όλα στη γιορτή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που φέτος φιλοξενείται στο Καζάν.

loube

Χρονικά το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό το πήρε η Λούμπε που επικράτησε εύκολα της πολωνικής Ζάκσα με 3-1 (21-25, 25-22, 15-25, 18-25). Η τριανδρία των Σοκόλοφ, Χουαντορένα και Σάντερ έφερε το θετικό αποτέλεσμα και την ιταλική ομάδα σε θέση διεκδίκησης του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης δεκαέξι χρόνια μετά!

zenit_verbof

Στο δεύτερο ημιτελικό της ημέρας, η πανίσχυρη και κάτοχος του τίτλου Ζενίτ Καζάν επικράτησε με 3-0 (25-22, 25-20, 25-20) της Περούτζια και οδεύει ολοταχώς για το 6ο Ευρωπαϊκό της στέμμα που αυτόματα την καθιστά και την πιο επιτυχημένη ομάδα του θεσμού! Επτά χιλιάδες φίλαθλοι αποθέωσαν την παρέα του Λεόν, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ της Ζενίτ με 19πόντους, εκ των οποίων 6 άσοι.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...