Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Οριακό σερβίς στο Μίλωνας-ΠΑΟΚ

Οριακό σερβίς στο Μίλωνας-ΠΑΟΚ

Κανονικά θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Volleyleague μεταξύ Μίλωνα και ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι στους ελέγχους που υπεβλήθησαν την Τετάρτη και Πέμπτη οι παίκτες των “πράσινων”, διαπιστώθηκε ένα επιπλέον θετικό δείγμα, αλλά και ένα επιπλέον σε μέλος της ομάδας.

Σερβίς στο…όριο θα δώσει τελικά το Σάββατο ο Μίλωνας. Έπειτα από τον συναγερμό της Τετάρτης, τελικά τα κρούσματα κορωνοϊού περιορίσθηκαν μόνο σε δύο μόνο αθλητές, γεγονός που επιτρέπει τους “πράσινους” να αγωνιστούν κανονικά στην αυλαία της Volleyleague, αφού σύμφωνα με τα Υγειονομικά πρωτόκολλα για αναβολή αγώνα λόγω κρουσμάτων αυτά θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 3.

Συγκεκριμένα μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος, εχθές και σήμερα έγιναν τεστ Covid -19 σε όλους τους παίκτες της ομάδας. Τα αποτελέσματα μπορεί να έβγαλαν ένα επιπλέον θετικό κρούσμα, ωστόσο τα υπόλοιπα ήταν αρνητικά “ανακουφίζοντας” κάπως τους παράγοντες του Μίλωνα.

Έτσι παρά το γεγονός ότι η προσοχή όλων στρέφεται στους δύο παίκτες που είναι θετικοί και βρίσκονται ήδη σε κατ΄οίκον καραντίνα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχοντας χάσει ήδη δύο τουλάχιστον ημέρες προπονήσεων επανέρχεται σε αγωνιστικό ρυθμό μιας και πλέον μετρά αντίστροφα για τον αγώνα του Σαββάτου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των COVID-19 test που υποβλήθηκαν στο Όμιλο της Βιοϊατρικής όλοι οι παίκτες του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων δύο αθλητές βρέθηκαν θετικοί.

Τα test των υπολοίπων αθλητών ήταν αρνητικά. Κατόπιν των αποτελεσμάτων ο αγώνας μεταξύ του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων και του Π.Α.Ο.Κ. για την 1η αγωνιστική θα γίνει κανονικά το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται πως όλοι αθλητές του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων έκαναν σήμερα COVID-19 test μετά το θετικό κρούσμα που ανιχνεύτηκε την Τετάρτη 21/10 και σύμφωνα με υγειονομικό πρωτόκολλο δηλώθηκε άμεσα από τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Οι δύο αθλητές μπήκαν σε καραντίνα και παρακολουθούνται από γιατρούς.

Η ΕΣΑΠ τους εύχεται γρήγορη ανάρρωση.