A2

Με… ορμή και φιλοδοξίες ανόδου ο ΠΑΟΚ

Με… ορμή και φιλοδοξίες ανόδου ο ΠΑΟΚ

Παρουσία της διοίκηση, του τεχνικού team και των αθλητριών παρουσιάστηκε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ που θα συμμετάσχει με φιλοδοξίες… ανόδου στην Pre League με στόχο να φτάσει μέχρι την Α1 ώστε να προσπαθήσει να βαδίσει στις επιτυχίες του ανδρικού τμήματος του Δικεφάλου

O γενικός αρχηγός του τμήματος Γιώργος Χατζηβασιλειάδης τόνισε: “Ξεκινάμε με νέο ρόστερ στην Α2. Πέρσι η πορεία μας ήταν αήττητη με την κατάκτηση του νταμπλ. Φέτος παίρνουμε έναν νέο δρόμο, δύσκολο γιατί μπήκε και η Pre League. Στην ομάδα από φέτος βρίσκεται μαζί μας ο διακεκριμένος προπονητής Τάκης Φλώρος και ο κ. Κωνσταντινίδης σε ρόλο βοηθού προπονητή. Θέλουμε να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αρμόζει. Με την απουσία του Παναθηναϊκού, ο ΠΑΟΚ βρυχάται και ακούγεται ότι έρχεται ορμώμενος από τη Βόρεια Ελλάδα για να καλύψει αυτό το κενό που έχει δημιουργηθεί στην Α1. Καλωσορίζω τις αθλήτριες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και ελπίδα μας είναι να δημιουργηθεί ένα μείγμα από την πρώτη ομάδα μέχρι και τις ακαδημίες γιατί όραμα όλων μας είναι να λειτουργήσει η ομάδα σε ευρωπαϊκά πρότυπα”.

Το λόγο πήρε και ο Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, Κώστας Αμοιρίδης, ο οποίος ανέφερε τα εξής: “Πέρσι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Μέσα από την καλή μας δουλειά και το ήθος μας να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Το αποτέλεσμα θα έρθει μέσα από τη δουλειά μας και έτσι θα πορευτούμε. Ο βασικότερος μας στόχος είναι να δουλέψουμε και να το χαρούμε. Καλωσορίζω τα μικρά μας παιδιά που είναι το μέλλον μας, αλλά και τις παλιές και νέες αθλήτριες. Θέλω να τελειώσουμε τη σεζόν χαρούμενοι και με τη δουλειά μας να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε”.

Τέλος, τον λόγο πήρε η έμπειρη Ευαγγελία Κυριακίδου, η οποία είπε ότι είναι χαρά της που ήρθε σε μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, που στόχος της δεν μπορεί να είναι άλλος από την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.

Στην παρουσίαση του τμήματος παραβρέθηκε και το τμήμα κορασίδων, το οποίο με τη σειρά του θα κάνει τη δική του προσπάθεια για αγωνιστικές επιτυχίες.

Αναλυτικά το ρόστερ του τμήματος:

ΚΟΛΤΣΙΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΑ
ΜΑΛΑΚΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΕΛΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΚΡΑΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΗ ΔΙΑΓΩΝΙΑ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΤΙΝΑ ΛΙΜΠΕΡΟ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΟΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΚΡΑΙΑ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΑΚΡΑΙΑ
ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΑΙΑ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΣΑΝΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΙΜΠΕΡΟ
ΠΙΛΙΤΣΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ – ΕΛΕΝΗ ΑΚΡΑΙΑ – ΔΙΑΓΩΝΙΑ
ΜΠΑΜΠΗ ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ
ΡΕΒΕΚΑ ΦΛΕΓΚΑ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ
A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...