Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Όρθιος» και χωρίς «Τζου» ο Άρης στη Λεμεσό

«Όρθιος» και χωρίς «Τζου» ο Άρης στη Λεμεσό

Με νίκη ξεκίνησε ο Άρης τα δύο προγραμματισμένα δυνατά φιλικά στη Λεμεσό, καθώς στο αποψινό πρώτο ματς, χωρίς τη Βραζιλιάνα αρχηγό του Καετάνο επιβλήθηκε με 3-2 (19-25, 25-21, 25-22, 22-25, 17-15) της νταμπλούχου ομάδας της Κύπρου. Το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή (02/10) στις 15:00.

Στο σαββατιάτικο πρώτο ματς οι “κίτρινες” της Θεσσαλονίκης, χωρίς την “Τζου”, που λόγω κάποιου τραυματισμού την τελευταία στιγμή δεν ακολούθησε την αποστολή στην Κύπρο, η ομάδα του Δημήτρη Σολκίδη βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ, κατάφερε να πάρει τα δύο επόμενα σετ και να προηγηθεί με 2-1 σετ. Τα αντίπαλα κορίτσια του Γιάννη Γιαπάνη, πάλεψαν για την ισοφάριση και κατάφεραν κάνοντας το 2-2 σετ να στείλουν το ματς στο ταί μπρέικ. Εκεί, όπως και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, που εξελίχθηκε από την αρχή σε ντέρμπι, οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ, αλλά οι Θεσσαλονικιές κατάφεραν στα σημεία να πανηγυρίσουν με 17-15 τη νίκη.

Και οι δύο προπονητές δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα και είχαν την ευκαιρία κόντρα απέναντι στους δυνατούς αντιπάλους τους (ο Άρης έχασε την 3η θέση πέρυσι για ένα σετ και τερμάτισε τελικά 4ος) να δώσουν χρόνο συμμετοχής στις περισσότερες αθλήτριές τους, οι οποίες μετά την σκληρή τους προετοιμασία έδειξαν σε ποιο στάδιο βρίσκονται ως προς την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Στο σημερινό φιλικό, όπου οι δύο προπονητές δεν κράτησαν στατιστικά, για τον Άρη αγωνίστηκαν οι εξής: Πεσόα, Αλεξάκου,Γουγούση, Κωνσταντινίδου, Πήττα, Νίκιτς, λίμπερο η Κελεσίδου, Καραφουλίδου, Σταματίου, Χαραβελούλη, Χίτζιου (λ).

Αύριο στο κλειστό του Απόλλωνα το β’ ματς των ομάδων στις 15.00.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...