ΔΙΕΘΝΗ

«Όσκαρ ατυχίας» και αποκλεισμός για Τζούριτς

«Όσκαρ ατυχίας» και αποκλεισμός για Τζούριτς

Η Βερόνα δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς απόντος του Έλληνα διεθνή ηττήθηκε με 3-1 σετ στον γ’ και τελευταίο αγώνα των προημιτελικών από τους πρωταθλητές αποχαιρέτησε τον τελευταίο της φετινό στόχο.

Στο κατάμεστο “Παλαπανίνι” από 4629 θεατές,οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να τα παίξουν “όλα για όλα” για το τελευταίο εισιτήριο της 4άδας, όμως  η κακή… βραδιά για την ομάδα του Γκρμπιτς  απ’ το… απόγευμα φάνηκε! Σε ένα ματς το οποίο ο “Μήτσος” περίμενε πως και πως μεταξύ άλλων, για να εγκαινιάσει και τα νέα του… παπούτσια!

DJURIC  djuric_shoes

Λίγα λεπτά μετά το εναρκτήριο σερβίς του αγώνα ο Δημήτρης Τζούριτς αναγκάζεται να αποχωρήσει από το ματς, λόγω μυϊκού τραυματισμού. Με τον Έλληνα μπόμπερ στον πάγκο, η παρέα του Ν’ Γκαπέ, κερδίζει εύκολα τα δύο πρώτα σετ και όλα δείχνουν ότι η “οικοδέσποινα” είναι θέμα χρόνου να πανηγυρίσει την πρόκριση με 2-1 νίκες, στην επόμενη φάση, όπου περιμένει ήδη η Λούμπε Μπάνκα Τσιβιτανόβα.

Οι φιλοξενούμενοι, “με την πλάτη στον τοίχο”, παλεύουν να μείνουν “ζωντανοί” και με κορυφαίο τον Κοβάσεβιτς (15π), μειώνουν σε 2-1 με 25-20. Μπροστά όμως στο ενδεχόμενο ισοφάρισης οι πρωταθλητές Ιταλίας καταφέρνουν εύκολα στο 4ο σετ να “σφραγίσουν” τη νίκη τους, χάρις στους 20 πόντους του MVP του αγώνα, Έρβιν Ν’ Γκαπέ και άλλους 17 του Βετόρι.

DJURIC 3

Έντονο το κοντράστ συναισθημάτων στα δύο στρατόπεδα με τη λήξη του αγώνα, καθώς στην Μόντενα ακολούθησε ντελίριο ενθουσιασμούς στον αγωνιστικό χώρο και την κερκίδα με τους οπαδούς της, σε αντίθεση με τους “τζιαλομπλού” που ήταν φανερά απογοητευμένοι με την ατυχία τους.

“Χάσαμε ένα σημαντικό παίκτη όπως o Μίταρ, αλλά δώσαμε τα πάντα” αρκέστηκε να δηλώσει με πικρία ο ακραίος της Βερόνα, Λουίτζι Ραντάτσο.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των ημιτελικών (19/3)

Τρεντίνο – Περούτζια, Μόντενα- Λούμπε Μπάνκα Τσιβιτανόβα.

Foto: Facebook BluVolley Verona