Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Όταν σοβαρεύτηκε, κέρδισε

Όταν σοβαρεύτηκε, κέρδισε

Ανάλυσε το

Τη νίκη και το τρίποντο πανηγύρισε στην Θεσσαλία ο Πανναξιακός καθώς με το 3-1 επί του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού πέρασε στην 4η θέση μειώνοντας την διαφορά του στους 4 πόντους από Θήρα και Παναθηναϊκό.

Στην Λάρισα ο Πανναξιακό πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα φρόντισε να βάλει τις βάσεις για τη νίκη του καθώς με το 0-2 δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στις γηπεδούχες

Η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς με αποτελεσματικές επιθέσεις αλλά και καλό μπλοκ «βραχυκύκλωσαν» τις Θεσσαλές και με το 10-25 και 13-25 έκαναν γρήγορα και εύκολα το 0-2.

Στο τρίτο σετ ο Φιλαθλητικός βελτίωσε την απόδοσή του και με καλύτερα ποσοστά στην υποδοχή και επίθεση, αλλά και με τις αλλαγές του Πανναξιακού και την χαλάρωσή του έφθασε στο 25-15 και το 2-1 που τον ξαναέβαλε στο παιχνίδι.

Στο τέταρτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο ωστόσο ο Ζόραν Κόβαζιτς επανέφερε εκ νέου στο παιχνίδι την Μιλοβάνοβιτς-Τοτσίδου στην θέση της Δρακουλίδου-Νούσια με αποτέλεσμα ο Πανναξιακός να πάρει διαφορά και στο τέλος με το 20-25 να πανηγυρίσει το τρίποντο.

Τάδε έφη…

Λάμπρος Πράππας (Προπονητής Φιλαθλητικού) : «Θέλω να πω ένα μπράβο στα κορίτσια για την εμφάνιση τους σήμερα. Προσπαθήσανε και δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό. Πήραμε ένα σετ που είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας, αλλά δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Σίγουρα όμως η σημερινή εμφάνιση ήταν μια τονωτική ένεση για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές».

Ζόραν Κόβαζιτς (Προπονητής Πανναξιακού) : «Σήμερα ήθελα να δω και τις άλλες αθλήτριες της ομάδας μου, αφού πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά από το τρίτο σετ και μετά χάσαμε το ρυθμό και την αυτοσυγκέντρωση μας, ωστόσο στα μέσα του δ’ σετ επανήλθαμε. Σίγουρα δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση μας μετά το τρίτο σετ, αλλά κρατάμε το τρίποντο και συνεχίζουμε»

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 10-25, 13-25, 25-15, 20-25
Φιλαθλητικός (Πράππας) Τζούριτς, Μπαζιάνα, Μαυροπάνου Χατζηελευθερίου, Υφαντή Μπάλα, Αναγνωστοπούλου -λ / Ντουλμπέρη, Γκαμζάρη, Γαλογαύρου, Σταμπουλή.
Πανναξιακός (Κόβαζιτς) Δρακουλίδου, Καρπουζά, Διώτη, Νούσια, Περίν, Μεταξά, Κελεσίδου -λ / Αποστολίδου, Γκιαούρη, Φάρκωνα, Τοτσίδου, Μιλοβάνοβιτς.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...