ΔΙΕΘΝΗ

«Πάει τρένο» η 3η Στουτγκάρδη

«Πάει τρένο» η 3η Στουτγκάρδη

Με ανεβασμένη ψυχολογία ταξιδεύει αύριο για το ρωσικό Κράσνονταρ η Allianz MTV, καθώς η ομάδα του Γιάννη Αθανασόπουλου συνέχισε με δύο ακόμη νίκες το σερί της φτάνοντας στη 3η θέση της Bundesliga.

Παρά την κούραση που υπάρχει στην ομάδα, από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις της σε Γερμανία και Ευρώπη η Στουτγκάρδη, μετά την παρθενική της εμπειρία από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όπου κατέλαβε την 3η θέση σε έναν όμιλο “φωτιά”, συνεχίζει τις ευρωπαϊκές της παραστάσεις στο CEV Cup.

Στο πλαίσιο λοιπόν του Challenge Round την προσεχή Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στο ρωσικό Κράσνονταρ αντιμετωπίζει στο α’ ματς την κάτοχο του τίτλου Ντιναμό της πλειάδας των διεθνών της “αρκούδας” του ευρωπαϊκού βόλεϊ, που πρόσφατα πανηγύρισε στην Τουρκία την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η γερμανική ομάδα πάντως πηγαίνει στην αντίπαλη έδρα με ανεβασμένο ηθικό, καθώς η ξέφρενη πορεία της στην μπουντεσλίγκα συνεχίστηκε με δύο ακόμη νίκες 3-1, εκτός έδρας με τη Ναβάρο Στράουμπινγκ και εντός με την Πότσδαμ, επιτυχίες που έφεραν την Allianz MTV ισόβαθμη στους 38 βαθμούς με την Μίνστερ στην 3η θέση της βαθμολογίας.