ΔΙΕΘΝΗ

Παλιό χρέος κυνηγά τον Καζίσκι

Παλιό χρέος κυνηγά τον Καζίσκι

Το ποσό των 180.000 ευρώ αξιώνει από τον Βούλγαρο σούπερσταρ, Ματέι Καζίσκι η Σλάβια Σόφιας, καθώς όπως υποστηρίζει η διοίκηση της ομάδας δεν εισέπραξε ποτέ τα λεφτά που είχαν συμφωνήσει ως ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη.

Ο 30χρονος άσος της ιταλικής Τρεντίνο φαίνεται πως άφησε κάποιους ανοικτούς λογαριασμούς πριν αποχαιρετήσει για τελευταία φορά το 2005 τους συλλόγους της χώρας του για λογαριασμό της ρωσικής Ντιναμό Μόσχας, με αποτέλεσμα τώρα να τον κυνηγούν κάποια παλιά χρέη από την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η FIVB ο πρόεδρος της Σλάβια Σόφιας Βλαντιμίρ Σιμεόνοφ ισχυρίζεται πως είχε υπογράψει με τον Καζίσκι ένα συμβόλαιο, όταν ο «Αυτοκράτορας» ήταν 18 ετών! Η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη έφτανε τις 180.000 ευρώ, ποσό που ο παίκτης δεν πλήρωσε ποτέ στην βουλγαρική ομάδα.

«Ενημερώνουμε τον Ματέι Καζίσκι πως έχει περιθώριο μέχρι τις 15 Μαρτίου για να επικοινωνήσει μαζί μας και να βρούμε κάποια λύση επί του θέματος. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί, η Βουλγαρική Ομοσπονδία Βόλεϊ θα είναι αναγκασμένη βάσει των κανονισμών της CEV και της FIVB και δεν αποκλείεται ο παίκτης να τιμωρηθεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Σλάβια Σόφιας, στην οποία ο Καζίσκι ξεκίνησε την καριέρα του το 1995, παρέμεινε για 7 χρόνια και επέστρεψε για μία χρονιά τη σεζόν 2004-2005.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η Σλάβια Σόφιας δίνει την ευχέρεια στον Καζίσκι να εξοφλήσει το ποσό και σε… δόσεις!

Photo: Cev.lu