Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παναχαϊκή: «Ουδέν πρόβλημα με Μπέλο»

Παναχαϊκή: «Ουδέν πρόβλημα με Μπέλο»

Την απάντησή της σε μορφή ανακοίνωσης, έδωσε σήμερα για το θέμα του Χρήστου Μπέλου η Παναχαϊκή, η οποία ενημερώνει τους φίλους της πατρινής ομάδας, ότι θα ακολουθήσει κατά γράμμα το νόμο, όσον αφορά στο θέμα οφειλών προς τον παίκτη και όποια και αν είναι η τελική απόφαση δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013

“Η διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, με αφορμή την εισήγηση της Ε.Ε.Α. για την περίπτωση του αθλητή Χρήστου Μπέλου, δηλώνει τα εξής: «Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της Παναχαϊκής πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για την ομάδα βόλεϊ στο φετινό πρωτάθλημα. Η διοίκηση της οικογενείας Ρουμελιώτη σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο, θα ακολουθήσουμε κατά γράμμα το νόμο σε ότι αφορά το θέμα του αθλητή Χρήστου Μπέλου.

Μας φαίνεται αστείο που διεκδικούνται χρήματα μετά από 10 χρόνια από ένα τρίτο σωματείο όμως θα κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει για να προασπίσουμε τα συμφέροντα μας. Αν η δικαιοσύνη αποφασίσει ότι η διοίκηση της οικογενείας Ρουμελιώτη, οφείλει χρήματα στον Χρήστο Μπέλο, τότε να είναι βέβαιοι ότι το θέμα θα ταχτοποιηθεί και δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ομάδα βόλεϊ”.