BEACH VOLLEY

Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ 20024: Η σκυτάλη περνάει στο Karavi Club του Σχινιά

Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ 20024: Η σκυτάλη περνάει στο Karavi Club του Σχινιά

Mετά τους Αγίους Αποστόλους των Χανίων το σερβίς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2024 μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις του Karavi Club στον Σχινιά.

Η διοργάνωση KARAVI OPEN θα διεξαχθεί το διάστημα 7-9 Ιουνίου, με συντελεστή 0,2 στην Πανελλήνια βαθμολογία.

Το τουρνουά θα είναι κατηγορίας ανδρών και γυναικών με χρηματικό έπαθλο €755 ανά φύλο και θα συμμετέχουν συνολικά 70 ομάδες.

Το KARAVI OPEN είναι η τελευταία ευκαιρία για τις ομάδες του σιρκουί για την απόκτηση βαθμών, πριν το πρώτο τουρνουά MASTERS για το 2024 στην Θεσσαλονίκη και στην πλατεία Αριστοτέλους.

Πληροφορίες και Κανονισμοί Διοργάνωσης ΕΔΩ.

Η Entry List ανδρών ΕΔΩ.

Συγχαρητήρια της Ε.Ο.ΠΕ. για το CHANIA OPEN

Ένα τριήμερο γεμάτο μπιτς βόλεϊ στους Άγιους Απόστολους στα Χανιά ολοκληρώθηκε με όμορφους αγώνες και υψηλού επιπέδου θέαμα από τις 82 ομάδες που συμμετείχαν στο CHANIA OPEN.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν οι εγκαταστάσεις της ακαδημίας ΑΣ BV ΧΑΝΙΩΝ γέμισαν με τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, σε μία διοργάνωση με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Στον συνδιοργανωτή ΑΣ BV ΧΑΝΙΩΝ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Φραγκιουδάκη, καθώς και όλο το διοικητικό συμβούλιο και τον συνεργάτη-προπονητή Στέλιο Οικονομάκη για την άψογη οργάνωση όλου του τουρνουά.

Στον Δήμο Χανίων και στην Περιφέρεια Κρήτης που για άλλη μία σεζόν έδειξαν έμπρακτα την στήριξή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ, βοηθώντας σε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου στους Αγίους Αποστόλους που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Τέλος η Ε.Ο.ΠΕ. ευχαριστεί τους εθελοντές, τους χορηγούς και όλους όσους στήριξαν το CHANIA OPEN για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι.