Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πανηγύρισε με Μπόκαν η «Αννούλα» (fotos)!

Πανηγύρισε με Μπόκαν η «Αννούλα» (fotos)!

Ότι η Λαζάρεβιτς είναι από τις πιο αγαπητές άσους του Ολυμπιακού, το ξέρουν και τα… τσιμέντα στου Ρέντη. Για αυτό και  η Σέρβα ακραία των ερυθρόλευκων πανηγύρισε και το δεύτερο της νταμπλ επί ελληνικού εδάφους έχοντας ξανά στο πλευρό της “δικούς” της ανθρώπους.

lazarevic-brother

Πέρυσι λοιπόν ήταν η αγκαλιά του αδελφού της, Αλεξάντερ “Σάσα”, που “ζέστανε” ακόμη περισσότερο τη συγκινημένη θριαμβεύτρια του Ολυμπιακού, ενώ φέτος σε αυτή τη νέα μαγική χρονιά, τη στήριξαν τρεις πανέμορφες φίλες της.

LAZAREVIC_ADELFOS_ALEXANDER_SASA

Μεταξύ αυτών μάλιστα και η διεθνής άσος του Μαυροβουνίου,  Τατιάνα Μπόκαν (αριστέρα στη φωτό) . Η 29χρονη ακραία της πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν, Αζεράιλ Μπακού και με νταμπλ σε Γαλλία και Κύπελλο Ιαπωνίας, απόλαυσε στον 3ο τελικό από την κερκίδα του Ρέντη την φίλη της και στο τέλος πανηγύρισε μαζί με την παρέα της μια ακόμη επιτυχία στα “ερυθρόλευκα”.

1118full-racing-club-de-cannes bokan

Σε δηλώσεις μάλιστα στο Volleyplanet η Μπόκαν, μία από τις ομορφότερες παίκτριες του αθλήματος (1.85μ) με θητεία στα πρωταθλήματα Σερβίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ιαπωνίας, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τον αγώνα, ενώ επεσήμανε ότι ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας της, καθώς δεν σκέφτεται να συνεχίσει στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν.

bokan_renti