Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΟΚ: Φουλ προετοιμασία για τα ντέρμπι με Φοίνικα και Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Φουλ προετοιμασία για τα ντέρμπι με Φοίνικα και Ολυμπιακό

Για τα δυο συνεχόμενα ντέρμπι προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ, που έχει μπει στην τελική ευθεία αρχικά ενόψει της εκτός έδρας εξ’ αναβολής αναμέτρησης για την 11η αγωνιστική κόντρα στον Φοίνικα ΟΝΕΧ Σύρου.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου Νίκολοα Ματιάσεβιτς δίνει μεγάλη εμφάση στο στο μπλοκ-άμυνα, ενώ εξ αρχής ο έμπειρος κόουτς έχει τονίσει στους παίκτες ότι χρειάζεται διαρκώς δουλειά και βελτίωση στα σημεία.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι ο Εβάντρο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στην γάμπα, προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ένεκα της αλλαγής διεξαγωγής του παιχνιδιού της 13ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό από Δευτέρα (15/3) σε Κυριακή (14/3), ο Δικέφαλος θα επιστρέψει από τη Σύρο στην Αθήνα για την αναμέτρηση.