ΔΙΕΘΝΗ

Παπαδημητρίου: «Χαίρομαι που θα συναντήσω συναθλητές μου»

Παπαδημητρίου: «Χαίρομαι που θα συναντήσω συναθλητές μου»

Μπορεί τα φώτα να είναι στραμμένα στη γαλλική Ναρμπόν λόγω της συνύπαρξης των τριών διεθνών Προύσαλη, Πρωτοψάλτη, Φράγκος αλλά ως πιο «παλιός» ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου έχει τον… πρώτο λόγο!

Ο λίμπερο της Ναντ έχει ξεκινήσει προετοιμασία και όλα… τα παρελκόμενα της νέας χρονιάς (φωτογραφήσεις, διαφημίσεις χορηγών, κ.α) με τη νέα του ομάδα. Μάλιστα, έλαβε μέρος μαζί με το συμπαίκτη του Jan Hadrava στη διοργάνωση «Νιώστε τον αθλητισμό» που διοργάνωσε η Ολυμπιακή Επιτροπή της Γαλλίας μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση με σκοπό να προαχθεί ο ρόλος και η σημασία του αθλητισμού.

«Ήταν ένα μεγάλο event που είχε συνεντεύξεις, συνέδρια, συμβουλές για διατροφή. Παιδιά έπαιζαν στα πέριξ γηπεδάκια αγώνες ενώ κατά τη διάρκεια του διημέρου ήταν καλεσμένοι αθλητές που μίλησαν για την ομάδα τους», ανέφερε στο Volleyplanet o Παπαδημητρίου.

papadimitriou

«Είμαι ευχαριστημένος»

Αναφορικά με την πορεία της προετοιμασίας, ο Έλληνας διεθνής είπε: «Μια χαρά ως τώρα , όλα καλά πάνε. Είμαι ευχαριστημένος από την οργάνωση και την προετοιμασία, ακόμα δεν είμαστε όλοι λείπουν δυο που είναι στο ευρωπαϊκό, ο στόχος είναι αρχικά τα πλέι οφ αλλά η ιδιαιτερότητα του πρωταθλήματος μας κάνει να σκεφτόμαστε μόνο παιχνίδι με παιχνίδι καθώς σε γενικές γραμμές όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο».

Τέλος, ο άσος της Ναντ σχολίασε και την… ελληνική παροικία που έχει δημιουργηθεί: «Είμαι χαρούμενος που θα δω άλλους τέσσερις συναθλητές μου (σ.σ. Πετρέα, Προύσαλης, Πρωτοψάλτης, Φράγκος» από την Εθνική ομάδα στο γαλλικό πρωτάθλημα»
***Στη φώτο με την υπεύθυνη της διοργάνωσης, παραολυμπιονίκη και πρωταθλήτρια Ευρώπης, Audrey Le Morvan.