ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Aχ. Παπαδημητρίου: «Πιο απελευθερωμένοι και ενθουσιώδεις»

Aχ. Παπαδημητρίου: «Πιο απελευθερωμένοι και ενθουσιώδεις»

Ο άσος της γαλλικής Ναντ, Αχιλλέας Παπαδημητρίου ήταν ένας από τους χιλιάδες Έλληνες που ξενύχτησαν για να καμαρώσουν την Εθνική μας στο Τεπίκ, να αγωνίζεται ξανά στα… σαλόνια του παγκόσμιου βόλεϊ, έπειτα από 10 χρόνια απουσίας. Σε δηλώσεις του στο Volleyplanet έδειξε πως -όπως όλοι-, έχουμε υψηλές προσδοκίες από τους διεθνείς μας, ωστόσο αναφερόμενος  στην πρεμιέρα με το Μεξικό, στάθηκε στην ανατροπή και τη νίκη και ευχήθηκε στη συνέχεια η Ελλάδα να παίξει πιο ελεύθερα.

“Είναι θετικό αρχικά ότι είδαμε παλι την Εθνική μας στο World League μετά από τόσα χρόνια” ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο διεθνής λίμπερο και πρόσθεσε: “Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους διεθνείς και το προπονητικό επιτελείο για τη πρώτη της νίκη. Νομίζω ότι το παιχνίδι γενικά ήταν κακό ποιοτικά με πάρα πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, αλλά κρατάμε την ανατροπή και τη νίκη.

Η Ελλάδα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη και αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια, θα πρέπει να παίξει πιο απελευθερωμένα και με περισσότερο ενθουσιασμό”.