ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για ΠΑΟ ζητάει η ΟΔΒΕ

Παρέμβαση εισαγγελέα για ΠΑΟ ζητάει η ΟΔΒΕ

Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα ζητάει  η ΟΔΒΕ (ομοσπονδία διαιτητών βόλεϊ) για την χθεσινή ανακοίνωση του ΠΑΟ με την οποία γνωστοποίησε ότι θα ζητήσει τη διαγραφή της πρώτης ρέφερι της αναμέτρησης των «αιωνίων» Α1 γυναικών, Ειρήνη Μουλά, ενώ οι χορηγοί της ομάδας θα κινηθούν κατά της ΚΕΔ για διαφυγόντα κέρδη.Επίσης τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός κυνηγάει φαντάσματα και ότι η διαιτησία δεν θα γίνει «δούρειος ίππος κανενός».

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας διαιτητών:

«Για μία ακόμη φορά θα πρέπει να επαναλάβουμε, ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να γίνει η διαιτησία ο δούρειος ίππος κανενός και για κανένα λόγο. Σίγουρα δεν είμαστε εμείς που υποστηρίζουμε ότι δεν κάνουν ανθρώπινα λάθη οι διαιτητές, όμως είμαστε απέναντι σε όποιους ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα και λερώνουν ένα άθλημα που με μεγάλη προσπάθεια έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε “καθαρό”.

Εμείς κατά την πάγια τακτική μας δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τις ανακοινώσεις της ομάδας του Παναθηναϊκού, στο κυνήγι των φαντασμάτων, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να ζητήσουμε την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, σε μια προσπάθεια να διαφυλάξουμε το βόλεϊ από σκοτεινές διαδρομές και δύσβατα μονοπάτια».