ΔΙΕΘΝΗ

Πάρις κατά Λατίνα και οι προτάσεις από Ελλάδα!

Πάρις κατά Λατίνα και οι προτάσεις από Ελλάδα!

Ο πρώην πασαδόρος της ΜΕΝΤ, Ματέο Πάρις θα συνέχιζε την καριέρα του στην ιταλική Πιατσέντζα, ενώ είχε παραλάβει την αγωνιστική του φανέλα… μέχρι τη στιγμή που η Λατίνα χάλασε τη μεταγραφή, ακολουθώντας πιστά τους κανονισμούς και σημειώνοντας ότι μπορούσε να αποδεχτεί τις προτάσεις που είχε από την Ελλάδα!

Ο ιταλός πασαδόρος τα είχε βρει σε όλα, είχε ξεκινήσει προπονήσεις και ήταν έτοιμος να λάβει μέρος και στη φάση των «12» του Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι που η πρώην ομάδα του, η Λατίνα τα… κατέστρεψε όλα!

«Κατηγορώ τη Λατίνα»

Στεναχωρημένος αλλά και πολύ εκνευρισμένος ο Πάρις μέσω της σελίδας του στο Facebook σημείωσε: «Και να μια πάλι εδώ πίσω στην Πιατσέντζα, μόλις τελείωσα την προπόνηση αλλά με διαφορετικό πνεύμα και την ενημέρωση ότι το όνειρο έχει ήδη τελειώσει. Μετά από χιλιάδες ερωτήσεις που με συνόδευσαν, συνειδητοποίησα ότι είμαι τελικά ένας παίκτης που κέρδισε την κλήση μιας ομάδας όπως Πιατσέντζα, που είχε μόνο μία ευκαιρία στην αγορά και με επέλεξε εμένα ανάμεσα σε ονόματα όπως του Σιμόν και του Σαβάνι», έγραψε και συνέχισε:

«Τα πάντα τελειώνουν και εγώ κατηγορώ τη Λατίνα με την οποία είχα τελειώσει τη σύμβαση μετά την απόρριψή τους σαν σκ…ό, χωρίς καν να λάβω ένα τηλεφώνημα και τώρα αποφάσισαν να καταστρέψουν την καριέρα μου ακόμα περισσότερο! Τώρα μου λένε ότι υπάρχει ένας κανονισμός από την Ομοσπονδία και ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι ‘αυτό, έτσι έχασα την ευκαιρία μου, τα χρήματα, τα όνειρά μου και σπατάλησα μια χρονιά γεμάτη θυσίες! Υπάρχει αυτός ο κανονισμός, αλλά δεν υπάρχει καλή θέληση από την πλευρά της Λατίνα και του διευθυντή της, ο οποίος δεν μπόρεσε καν να με προειδοποιήσει. Πράγματι, ήταν χαζό από αυτόν! Τώρα τι;» πρόσθεσε ο Πάρις.

Η απάντηση της Λατίνα και οι προτάσεις από την Ελλάδα που αρνήθηκε

Με μακροσκελή απάντηση από τη μεριά της η ιταλική Λατίνα μέσω του διευθυντή της, Καντίτο Γκάντε σημειώνει μεταξύ άλλων: «Λυπάμαι πολύ που διαβάσατε τις κατηγορίες της «κακής πίστης», που ο παίκτης Ματέο Πάρις εξαπέλυσε εναντίον του συλλόγου και εμένα. Κανείς δεν ήθελε ποτέ να κάνει ζημία στον αθλητή και γιατί θα μπορούσαμε ποτέ να το κάνουμε αυτό; Εμείς απλά ακολουθήσαμε αυτό που επιβάλλουν οι κανονισμοί της Ομοσπονδίας σχετικά με την ένταξη των παικτών. Όλοι οι (αν όχι οι αθλητές, τουλάχιστον οι μάνατζερ) γνωρίζουν ή πρέπει να γνωρίζουν τους κανονισμούς», συνεχίζει αναλύοντας τον κανονισμό ενώ καταλήγει πως ο Πάρις είχε τη δυνατότητα να παίξει στην Ελλάδα από όπου είχε προσφορές και που δεν η Λατίνα δεν θα του έκανε ζημιά

Συμπαράσταση από συμπαίκτες και φίλους

Πάντως τα αντανακλαστικά των φίλων και συμπαικτών του Ματέο Πάρις λειτούργησαν ακαριαία αφού όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες του έστειλαν τη στήριξή τους. Το μήνυμα που αναγράφεται: «Είμαι με το Ματέο Πάρις», είναι η δική τους  συμπαράσταση γνωρίζοντας ότι ο ιταλός πασαδόρος έμεινε χωρίς ομάδα και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία!

stirixsi_mateo

matteo_symparastasi