BEACH VOLLEY

Party Weekend στην άμμο της Βάρκιζας

Party Weekend στην άμμο της Βάρκιζας

Μπορεί ο βροχερός καιρός του περασμένου Σαββάτου να κράτησε τελικά μακριά από τα γήπεδα του beachvolley τους φίλους του αθλήματος, αλλά την Κυριακή 27/10 με ηλιοφάνεια και ζέστη πραγματοποιήθηκε το τουρνουά στην κατηγορία μεικτού στο Side Out Club στο Varkiza Resort.

Μετά από έναν πραγματικά συναρπαστικό τελικό οι Άκης Σταυρόπουλος / Μαρία Αλισσανδράκη επικράτησαν των φιναλίστ Παντελή Μαρτίνου / Μαργιάννας Βέρβερη με 2-1 σετ (11-15, 16-14, 11-9). Οι νικητές κέρδισαν από μια κάρτα της εταιρίας Bodytalk που προσφέρει έκπτωση 20% μέχρι το τέλος του 2016!

side_out_beach

Μετά το τέλος του τουρνουά ο μοναδικός τραγουδιστής και λάτρης του αθλήματος Μανώλης Στάης ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους με ένα κεφάτο live ελληνικό πρόγραμμα παρέα με τους μουσικούς του. Αλλά και κάποιοι τολμηροί αθλητές πήραν το μικρόφωνο στα χέρια τους και μας εξέπληξαν με τις φωνητικές τους ικανότητες! Ο χορός, το τραγούδι και το κέφι συνεχίστηκαν με τις μουσικές επιλογές του dj Jimmy μέχρι αργά το βράδυ.

Το Side Out Club θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του στην παραλία του Varkiza Resort και έτσι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι πάλι κοντά σας με μία ακόμη διοργάνωση.