UNCATEGORIZED

Στράντζαλη «έκοβε», Πατέλη «έραβε»!

Στράντζαλη «έκοβε», Πατέλη «έραβε»!

Τα “κορίτσια μας” συνεχίζουν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, καθώς η πρώην πασαδόρος της ΑΕΚ, αναδείχθηκε για άλλη μια φορά κορυφαία της εβδομάδας, ενώ η πρώην άσος του Ηρακλή με 3o επιθέσεις στο τελευταίο ματς πέτυχε νέο ρεκόρ καριέρας επί αμερικανικού εδάφους.

strantzali_miami

Χάρις λοιπόν στην… διαστημική εμφάνιση της Θεσσαλονικιάς διεθνούς ακραίας, που έφτασε συνολικά τους 34,5 πόντους (30/69 επιθέσεις, 3 άσοι, 3 μπλοκ, 12 άμυνες) οι Miami Hurricane’s επικράτησαν την περασμένη Κυριακή με 3-2 του Louisville Cardinals, φτάνοντας έτσι τις τρεις συνεχόμενες νίκες. Το προηγούμενο ρεκόρ της τριτοετούς Ελληνίδας φοιτήτριας που με τις φετινές της εμφανίσεις στο Μαιάμι, έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για τον κορυφαίο τίτλο της  “ACC Player of the Year”, ήταν οι 25 επιθέσεις που είχε πετύχει στην παλιότερη ήττα με 3-1 από το Syracuse Orange.

Εβδομάδα… όνειρο για Πατέλη!

pateli_wv-tech

Αρκετά χιλιόμετρα πέρα, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Κωνσταντίνα Πατέλη με ένα ακόμη σερί εξαιρετικών εμφανίσεων για το WVU Tech, παρά την ήττα με 3-1 από το Point Park, κέρδιζε τον τίτλο της κορυφαία παίκτριας της εβδομάδας στο πρωτάθλημα. Η πρωτάρα “μαέστρος” του Πανεπιστημίου του West Virginia, με 106 ασιστ και 40 άμυνες στα 5 ματς της εβδομάδας αναδείχθηκε επάξια USCAA Setter of the Week.

Με… Οσκαρικά ποσοστά 1.132 ασίστ, 297 άμυνες και 66 άσους η Ελληνίδα πασαδόρος φιγουράρει σταθερά σε δύο κατηγορίες του Τοp-10 του στην κατάταξη των κορυφαίων του NAIA!

UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...