ΔΙΕΘΝΗ

«Πέφτει σκούπα» στο «σπίτι» της Βολερό (fotos)!

«Πέφτει σκούπα» στο «σπίτι» της Βολερό (fotos)!

Ο αυριανός τελικός της Βολερό Ζυρίχης θα είναι ο τελευταίος για τη διεθνή Ελβετίδα άσο Ινές Γκρανβορκά και ενδεχομένως για ακόμη τέσσερις συμπαίκτριές της στην πρωταθλήτρια Ελβετίας.

granvorka_sauna

Η αδελφή του Γάλλου πρώην διεθνή άσου του Ηρακλή, Φράντς Γκρνβορκά έχει ανακοινώσει πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη Βολερό, αφού έπειτα από 6 χρόνια συνεργασίας με την ελβετική ομάδα θέλει να επικεντρωθεί στις σπουδές της, της οποίες λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων έχει αφήσει πίσω.

ines_granvorka

Για αυτό και επιθυμία της Κυπελλούχου Ελβετίας, Ινές Γκρανβορκά είναι να αποχαιρετήσει την ομάδα της κατακτώντας στον αυριανό τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος κόντρα στην Πφέφινγκεν το ντάμπλ, το 11ο στα 12 χρόνια ζωής της πανίσχυρης ομάδας της Ζυρίχης.

volero_zurich

Εκτός όμως της 24χρονης διεθνούς ακραίας ο αυριανός τελικός δεν αποκλείεται να είναι το “κύκνειο άσμα” με τα χρώματα της Βολερό και για 4 ξένες της ομάδας, τις Αμερικανίδες Νάταλι Ηάγκλουντ, Κρίστα Βάνσαντ, τη Ρωσίδα κεντρική, Γιούλια Ποντσκάλναγια και τη Βουλγάρα πασαδόρο, Πέτια Μπαράκοβα.

Fotos: Blick.ch